Nainen, 3 syytä miksi mies tarvitsee orgasmin aamulla

10.09.2013 16:15 -

Miehelle orgasmi voi terveyden kannalta olla merkittävä asia. Nainen voi tehdä hyvän palveluksen petikaverilleen heti aamutuimaan. 

Aamuseksi ei ole ainoastaan seksikästä ja hauskaa, vaan se on lisäksi terveellistä erityisesti miehelle. Seuraavassa on kolme erinomaista syytä antaa kumppanillesi silmät avaavat orgasmi. 

1. Voimaa

Irlantilaisen Queensin yliopiston tutkimuksen mukaan aamulla harrastettu seksi ainakin kolmesti viikossa lisää miesten testosteronitasoa. Hormoni pitää huolen miesten seksuaalisesta jaksamisesta. Testosteronivaje voi puolestaan vaikuttaa luun tiheyteen ja luuston heikkenemiseen. Tee miehestäsi entistä vahvempi orgasmin avulla!

2. Iloa

Seksi vapauttaa endorfiineja ja muita hormoneja, jotka vaikuttavat onnellisuuden tunteeseen. Nämä luonnollisesti nostattavat mielialaa. Anna kumppanillesi siis annos iloa heti herättyäsi. Tämä pitää masennuksen kaukana ja todennäköisesti saa miehesi hymyilemään koko päivän ajan.

3. Terveyttä

Tupakoinnin ja epäterveellisen ruuan välttämisen lisäksi miehen kuin miehen kannattaa harrastaa liikuntaa. Seksi jos mikä on oivallinen tapa harrastaa cardioliikuntaa - ja se on mukavampaa kuin pyöräily! Kaiken lisäksi siitä on iloa kummallekin osapuolelle.

Lähde: Cosmoespañol

Kilpailut

Uusimmat