Suomalaiskaunottaren uskomaton vartalo todistaa, ettei treenaaminen vie naisellisia muotoja - katso

10.12.2013 07:15 - Karoliina Kotala

Suomalainen fitness-kaunotar Else Lautala on erinomainen esimerkki siitä, ettei naisten tarvitse olla huolissaan naisellisten kurvien menettämisestä ahkeran treenauksenkaan vuoksi.

Vaalea fitness-kisaaja Else Lautala todistaa tuoreilla kuvillaan, että nainen omaa upean naisellisen, mutta silti treenatun vartalon. Marraskuussa Lautala sijoittui toiseksi ammattilaisten Fitness-sarjassa Las Vegasissa ja kisakausi alkaakin nyt olla takana.

- Se, että kisakausi on ohi ei tarkoita minulle sitä, että nyt ei treenata, vaan päinvastoin nyt juuri aloitetaan tekemään se kovin työ ensi kaudelle. Ruokavaliosta sen verran, että syön ympärivuotisesti terveellisesti. Olenkin sanonut ystävilleni, että kun kaikki nykyään puhuvat siitä kuinka pitkän dieetin pitävät ennen kisoja, niin oma diettini on kohta kestänyt 35-vuotta. Pitää osata nauttia elämästä ja löytää itselleen se oikea tapa syödä monipuolisesti oman kehon tarpeiden mukaan, Lautala kertoo.

Lautala haluaakin muistuttaa jokaista kuuntelemaan omaa kehoaan sen sijaan, että kokeilisi aina uusia trendidieettejä.

- Siinä riittääkin haastetta meille kaikille, sillä keho elää ja muuttuu ja meidän on jatkuvasti kuunneltava sitä, mikäli haluamme pysyä terveinä ja päästä haluamiimme tuloksiin niin painonpudotuksen kuin lihasmassan kasvatuksen suhteen.

Ennen joulua täytyy myös Elsen pitkäaikainen haave, kun odotettu treenikirja julkaistaan.

- Olen myös pistänyt pystyyn ystävieni kanssa urheiluseuran Lifetime Fitness Ry:n jonka kautta tulen ensi vuoden alusta auttamaan ja valmentamaan kaikkia fitness-lajista kiinnostuneita. Seura tarjoa myös liikunnan iloa muillekin kuin vain kilpailijoille, Lautala kertoo.

Katso upeat kuvat Elsestä alta.

Kilpailut

Uusimmat