Onko krapula? 4 vinkkiä, joiden avulla otat siitä kaiken hyödyn irti

18.06.2014 12:23 - Heli Thoren

Nyt sinulla on lupa olla sängyssä koko päivän! Parhaassa tapauksessa saat ystävän tai kullan seuraksesi ja voitte viettää kohmelopäivää yhdessä.

Krapulapäiviä pidetään usein piinallisina ja ajanhukkana, mutta entä jos niihin ei suhtautuisikaan niin? Ota krapulapäivistä kaikki irti ja pyri nauttimaan niistä parhaasi mukaan seuraavilla vinkeillä:

Päivä sängyssä

Päätä, että vietät krapulapäivän hyvällä omallatunnolla kokonaan sängyssä. Parasta vällyissä kelliminen on, jos saat seuraa. Ystävän kanssa höpötellessä ja köllötellessä ei päivä tunnu ajanhukalta. Jos voit viettää sänkypäivää kultasi kanssa, ei aika takuulla mene myöskään hukkaan. Parhaassa tapauksessa olette päivän jälkeen keksineet monta uudenlaista asentoa, joissa lempiä.

Sovi brunssitreffit

Krapulassa herkut maistuvat. Jos suinkin jaksat, kampeudu ylös sängystä ja sovi päivän varalle brunssitreffit. On ihana päästä valmiin pöydän ääreen herkuttelemaan. Ja anna itsellesi lupa syödä niin paljon kuin jaksat! Parasta on, jos voit sopia brunssin rentoon paikkaan, jonne saat saapua vaikka verkkarit jalassa.

Leffapäivä

Nyt jos koskaan on aikaa katsoa kaikki lempielokuvat ja rästiin jääneet jaksot parhaista sarjoista. Myös lukeminen on ihanaa, kun voit edetä muutaman sivun kerrallaan ja ottaa taas välitorkut. Viihtyminen on krapulassakin tärkeää. Ja huonoa omaatuntoa ei tarvitse tuntea, kun voit jälkeenpäin kertoa viettäneesi päivän kulttuurin parissa itseäsi sivistäen.

Kauneushoitola

Krapulassa olo ei aina ole hehkein, joten hellä panostus itseen voi olla paikallaan. Perusta kotiisi kauneushoitola. Käy pitkässä suihkussa, kuori iho ja rasvaa se huolella. Tee kasvonaamioita ja hoida hiuksia kosteuttavilla hoidoilla. Itsensä helliminen kannattaa. Näin palaat arkeen hyvinvointia hehkuen - railakkaasta bileillasta huolimatta.


Innostutko kotikauneushoitolasta? Krapulahiukset kiittävät kosteuttavasta banaani-hunajanaamiosta, jonka voit itse valmistaa. Katso ohje hiusnaamioon täältä.

Kilpailut

Uusimmat