Pidä kiinni sosiaalisesta elämästä myös dieetillä – 4 vinkkiä

25.06.2014 15:34 - Linda Arponen

Vaikka olisit laihdutuskuurilla ei se tarkoita, ettet voisi nähdä ystäviäsi ja pitää hauskaa.

Kesällä on ihana herkutella ystävien seurassa. Mutta mitä tehdä, jos olet juuri aloittanut dieetin ja kaveri kutsuu grillijuhliin?

Sosiaalista elämää ei kuitenkaan tarvitse hylätä, vaikka vahtisitkin syömistäsi. Seuraavien vinkkien avulla voit ottaa molemmat osapuolet huomioon.

Älkää tavatko baarissa

Vaikka sinulla olisi ystäviesi kanssa kantakapakka, jossa teidän on tapana kohdata, ehdota vaihteeksi jotakin toista tapaamispaikkaa. Ehdota esimerkiksi jotakin terveellistä ruokaa tarjoavaa ravintolaa tai kahvilaa. Uusi ympäristö auttaa sinua pysymään kurissa.

Tuo omat ruokasi

Aina kun mahdollista, pakkaa mukaan omat evääsi ja välipalasi. Voit silti tavata ystäviäsi esimerkiksi lounastreffeillä. Muista pakata mukaan itsellesi sopivaa ruokaa sekä ylimääräistä naposteltavaa, jos tapaamisessa kestääkin odotettua pidempään. Kun sinulla ei ole nälkä, pystyt helpommin vastustamaan mahdollisia herkkuja, joita vastaasi tulee.

Ota selvää ravintoloista

Jos tiedät olevasi menossa ulos syömään, ota etukäteen selvää ravintolasta. Katso paikan nettisivuja ja soita tarvittaessa. Näin voit olla varma, että ravintolassa on tarjolla jotakin sellaista, mitä sinäkin voit syödä. Jos tapaaminen tulee yllättäen, sushiravintola voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli syöt kalaa.

Keksi tapaamisen oheen liikuntaa

Syömisen sijaan voit ehdottaa ystävillesi tapaamista lenkkipolulla tai jumppatunnilla. Hyvällä tuurilla ystäväsi lähtevät mielellään mukaasi terveellisemmille treffeille.

Lähde: PopSugar

Kerroimme aiemmin paleo-dieetistä, joka voitti laihdutusvertailussa. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat