Vaatteet veks: Alastomana oleminen on hyväksi terveydelle!

15.07.2014 19:06 - Senni Loikala

Ilmakylpyjen antaminen iholleen kannattaa jo ihan terveydellisistä syistä.

Olemme saaneet syntymäasuna kauniin ihon, mutta annamme sen olla paljaana yleensä vain suihkun tai seksin aikana. The Times of India -lehti kirjoittaa syistä, miksi kannattaa olla alasti useamminkin. Ehkä alla olevat perustelut saavat sinutkin riisuutumaan?

Tervehdyttää ihoa

Tiukat vaatteet eivät tee hyvää hipiälle, jonka täytyisi saada hengittää. Vaatteilla vuorattu keho hikoilee enemmän kuin paljas ja saa ihon likaiseksi ja tulehduksille alttiiksi.

Painaumista historiaa

Alastomana voi nauttia ihosta, jossa ei ole rintaliiveistä, kireistä farkuista tai paidoista jääneitä painaumia. Pitkään paljaana ollut iho on näyttää kauniimmalta kuin heti työpäivän jälkeen vaatteista kuorittuna.

Tehostaa ajattelua

Ainakin mökillä kengät ja sukat kannattaa jättää sisälle. Kävelyiden paljain jaloin nimittäin kerrotaan lisäävän neuronien yhteyksiä aivoissa. On myös tutkittu, että jalkapohjat paljaina juokseminen vähentäisi aikuisten riskiä sairastua Alzheimerin tautiin.

Lisää hedelmällisyyttä

Tiukat elastiset alusvaatteet vähentävät verenvirtausta genitaalialueella. Miehillä myös piukat farkut voivat säännöllisesti käytettyinä heikentää tuntohermoja ja vähentää sperman määrää.

Rentouttaa mielen

Alastomana voimme hyvässä tapauksessa olla rennompia kuin muulloin. Sen uskotaan tekevän sinulle terää etenkin, jos itsetunnossasi on parannettavan varaa. Myös masennukseen tai osaan muista mielenterveyssairauksista voi paljain nahkain oleskelu olla hyväksi. Alastomuus voi saada olosi vapautuneeksi.

Uutisoimme aiemmin amerikkalaisesta kirjakerhosta, johon osallistutaan - jo vain - nakuna. Pääset juttuun tästä.

Lähde: The Times of India

Kilpailut

Uusimmat