Seksiä raskaana: 5 faktaa rakastelusta odotuksen aikana

04.08.2014 12:36 - Heli Thoren

Asiantuntijat tutkivat seksiä odotuksen aikana. Tiesitkö sinä näitä?

Raskaana ollessa seksi ei välttämättä ole helpoin suoritus, vaikka tekisikin mieli rakastella. Silti monet miehistä haluavat rakastaan enemmäin kuin koskaan. Ja oikeilla asennoilla touhusta saa enemmän irti:

1. Hyvät asennot

Nainen päällä - tai takaapäin ovat hyvät asennot myös raskaana. Kun masun koko kasvaa, naiselle helppo ja nautinnollinen on myös lusikka-asento, jossa mies ja nainen rakastelevat sivuttain. Samalla mies voi kosketella naisen klitorista, jolloin nautinto on takuulla taattu.

2. Olet kuuma

Monet miehet pitävät raskaana olevia naisia erityisen seksikkäinä. Asiantuntijoiden mukaan se on biologiaa. Kun nainen odottaa, hän on kävelevä merkki hedelmällisyydestä. Se vetoaa miehiin. Eivätkä suurentunut rintavarustus ja raskaushehkukaan ole pahitteeksi.

3. Se on turvallista

Monia odottavia äitejä pelottaa, että seksin harrastamisesta voi olla sikiölle haittaa. Älä huoli. Rakastelu on täysin turvallista, kunhan sinulla itsellä on hyvä olo seksiä harrastaessa.

4. Kokeile akrobatiaa myöhemmin

Suurten akrobaattisten ponnistusten aika on myöhemmin. Rakastelkaa tutuissa asennoissa ja jättäkää kokeilut raskauden jälkeiseen aikaan. Näin vältyt revähtymiltä ja muilta haavereilta.

5. Orgasmit voimistuvat

Monet odottavat naiset kokevat orgasmit entistäkin voimakkaampina ollessaan raskaana. Nauti niistä. Orgasmien voimistuminen johtuu siitä, että aistit herkistyvät odottaessa. Myös mielihyvähormoni oksitosiinia erittyy suurempia määriä, joka sekin edesauttaa hyvää oloa.


Yritätkö vasta tulla raskaaksi? Muista nämä kolme tärkeää asiaa.

Lähde: Womenshealthmag.com

Kilpailut

Uusimmat