Ovuloivat naiset käyttäytyvät erilailla kuin muulloin - päteekö myös sinuun?

03.06.2015 18:15 - Senni Loikala

Kun ovulaatio lähestyy, alkavat naiset usein pudottaa painoaan. Tiedostamatonta syytä ilmiölle kaikki naiset tuskin nielevät sellaisenaan.

Kuukautiskierto vaikuttaa naisten elämään monella tavalla: kuukautisten aikaan ruokahalu voi olla tavallista suurempi ja ne saattavat myös vaikuttaa mielialaan. Tuore tutkimus selvitti, millainen tiedostamaton taipumus naisilla kuitenkin on ovulaation aikaan.

Kun ovulaatio lähestyy, monet naiset vähentävät syömistään. Naiset tahtovat pudottaa painoa ovulaation aikaan enemmän kuin muulloin kuukautiskierron aikana. Se on tiedetty jo aiemmin, mutta nyt tutkijat uskovat tietävänsä todellisen syyn halulle pudottaa painoa juuri kyseisenä ajankohtana.

Viehätyvoimaa tahdotaan lisää

Tutkijat uskovat, että naiset alkavat kiinnittää painoonsa huomiota ovulaation aikoihin muun muassa siksi, että he näyttäisivät viehättämmiltä miesten silmissä.

Tutkimuksessa analysoitiin tietoja kolmesta aiemmasta tutkimuksesta. Pidätkö sinä tutkimustulosta perättömänä vai uskotko, että siinä voi olla jotain perää?

Lue myös: Kuukautiset muuttavat jopa ääntäsi - lue erikoiset menkkafaktat

Lähde: The Telegraph

Kilpailut

Uusimmat