Syksyn ryhmäliikuntauutuus koettelee jopa himotreenaajien kuntoa - joko olet kokeillut?

19.08.2015 17:15 - Reetta Haverinen

Piloxing Knockout tarjoaa haastetta kaiken ikäisille treenaajille. Jokainen voi tehdä harjoituksista itselleen niin rankkoja kuin itse tahtoo, joten myös intohimoiset treenaajatkin voivat laittaa lihaksensa huutamaan armoa.

Miltä kuulostaisi liikuntamuoto, joka on ottanut vaikutteita kuntonyrkkeilystä, pilateksesta ja baletista? Hurjalta vaikuttava yhdistelmä voi tuntua erikoiselta kombinaatiolta, mutta tämä Piloxingiksi kutsuttu treenilaji on yksi viime vuosien trendikkäimmistä liikuntauutuksista. 

Entistä hikisempää intervallitreenausta

Piloxing-treeneissä hikivirtaa, mutta lajin uusin variaatio Piloxing Knockout asettaa uusia haasteita myös niille, joille Piloxing-tuntien harjoitukset ovat käyneet jo liian helpoiksi.

Intensiivinen intervallitunti pudottaa monet kokeneetkin kuntoilijat polvilleen. Jokainen treenaaja voi koetella omia rajojaan ja kilpailla itseään vastaan niin kovaa kuin kunto kestää.

Monipuolista harjoittelua

Hypyistä, spurteista, punnerruksista, nyrkkeilyosioista, tasapainoliikkeistä ja kokovartaloharjoitteista koostuva tunti koettelee liikkujien aerobista kestävyyskuntoa, mutta myös treenaajien lihakset joutuvat koetukselle. Lisätehoa harjoituksiin tuovat Piloxing-hanskat, jotka painavat yhteensä 500 grammaa.

Katso tunnin esittely video alta.

Kävimme testaamassa tuntia Hakaniemen Lady Line -keskuksessa. Voimme taata, että ensimmäinen kerta Piloxing Knockout -treeniä tuntuu kerrassaan hirveältä, mutta niin sen on tarkoituskin!

Tunteja tarjolla useissa liikuntapaikoissa

Piloxing Knockout -treenejä tarjoavat jo monet suomalaiset liikuntakeskukset. Tulevana syksynä muun muassa Lady Line Hakaniemi ottaa Piloxing Knockoutin ohjelmistoonsa. Myös Helsingin HiMO Club, Limingan Naisvoimistelijat sekä Kempeleen Naisvoimistelijat ovat lisänneet tunnin liikuntatarjontaansa.

Toivottavasti useat muutkin kuntoklubit ja -keskukset uskaltavat ottaa treenin mukaan tarjontaansa, sillä tämä laji löytää taatusti tiensä monien intohimoisten treenaajien sydämiin.


Lue myös: 10 superkeinoa maksimoida treeni ja saada rasva palamaan

Kilpailut

Uusimmat