Reilun kuukauden nettivalmennus lupaa täydelliset pakarat - upean belfien takuu

09.09.2015 16:45 - Reetta Haverinen

Jos olet valmis kurittamaan jalkojasi täydellisen takamuksen eteen, voi FitFarmin uutuustreeni olla juuri sinua varten. 

Niin sanotut belfie-kuvat, joissa nuoret naiset esittelevät ylpeinä treenattuja pakaroitaan ja pyöreitä peppujaan, ovat sekoittaneet internetin. Jo jokin aika sitten ulkonäköihanteet näyttivätkin muuttuvan siten, että nuoret naiset eivät enää tavoittele kapeaa uumaa ja sorjaa vartaloa vaan sen sijaan treenatun näköistä kroppaa ja muhkeita pakaroita.

Täydellistä takapuolta metsästävien naisten idoleina ovat toimineet muun muassa pepuistaan kuuluisat julkkikset Jennifer Lopez ja Nicki Minaj.

FitFarmin uutuusvalmennus

Täydellisen takamuksen metsästys näyttää edelleen kiehtovan ihmisiä, sillä tv:stä tuttujen Jutta Gustafsbergin ja Bull Mentulan luotsaama FitFarm on tuonut valmennustarjontaansa uuden treeniohjelman nimeltä FitBelfie.

Uskomatonta kyllä, mutta kyseinen treenivalmennus keskittyy pelkästään alavartalon muokkaukseen. Mistään kokovartalotreenistä ei siten ole kyse.

"Belfienkestävä" takamus

6 viikon treenivalmennus on tarkoitettu niille, jotka kaipaava muotoja takamukseensa lyhyessä ajassa. Treenivalmennus ei sisällä tarkkaa ruokavaliota, mutta alavartalotreeni on sitäkin tiukempaa.

Jos siis koet takamuksesi kaipaavan pyöreyttä ja olet jo pitkään haaveillut muhkeista, täydellisyyttä hipovista pakaroista, voi tämä olla sinun juttusi. Treenivalmennus lupaa muokata pakaroista kuudessa viikossa "belfienkestävät".

Lue lisää valmennuksesta FitFarmin sivuilta täältä.


Lue myös: Unohda selfie-stick: Nyt tulee belfie-stick, jonka avulla peppukuvat saavat uusia ulottuvuuksia

Lähde: FitFarm

Kilpailut

Uusimmat