Kuva: Fotolia

Mitä Fitnessmallien jääkaapista löytyy aina – naiset itse kertovat

16.10.2015 15:15 - Reetta Haverinen

Janni Hussin ja Janette Karvosen kotoa löytyy paljon peruselintarvikkeita - pelkillä maitorahkoilla ja proteiinipirtelöillä eivät nämä naiset siten elä.

Terveellinen perusruoka pitää kropan kunnossa ja mielen virkeänä - tätä mieltä ovat myös Janette Karvonen, 21, ja Janni Hussi, 24. Naisten jääkaapit eivät ole pullollaan erikoisia terveysvalmisteita ja proteiinipirtelöitä, vaan fitnessmallit mainitsevat jääkaappiensa kulmakiviksi muun muassa luomuvoin ja luomukananmunat.

- Myös broileria löytyy lähes aina jääkaapista, Karvonen toteaa. 

Lähikaupasta löytyviä perustuotteita

Naiset kertovat myös rakastavansa vichy-vettä. Hiilihapollinen vesi maistuu urheileville kaunottarille varsinkin treenien jälkeen. Hussi kertoo, että myös leikkelepaketti löytyy lähes poikkeuksetta jääkaapin hyllyltä. Myös ketsuppia jääkaapissa tulee olla aina, tätä mieltä ovat molemmat naiset.

Fitnessmallien ruokavaliosta on siten helppo ottaa mallia. Kaikki naisten mainitsemat tuotteet löytyvät pienimmänkin lähikaupan tuotevalikoimasta. Nämä kaunottaret näyttävät esimerkillään, että terveellisesti syömisessä ei ole kyse rakettitieteestä!

Lue myös: Haaveissa kiinteämpi kroppa? Suomalaiset fitnessmallit antavat 4 tärkeää ohjetta


Kilpailut

Uusimmat