Kuva: Fotolia

Fitnessmallit paljastivat erikoisen ruokamieltymyksensä - löytyy lähes jokaisen jääkaapista

17.10.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Janette Karvonen ja Janni Hussi himoitsivat dieetillä ollessaan jotain paljon tavanomaisempaa kuin irtokarkkeja tai pakastepitsoja.

On lohdullista kuulla, että myös kuvan kauniit ja timmit fitnessmallit Janette Karvonen ja Janni Hussi rakastavat kuorruttaa ruokansa samalla tuotteella, jolla me monet muutkin suomalaiset: ketsupilla.

Naiset kertovat rakastavansa tätä jokaiselle suomalaiselle tuttua maustekastiketta. Karvonen ja Hussi kertovat nauraen, että voisivat lisätä ketsuppia lähes kaikkeen. Kaunottaret toteavat, että dieetillä ollessa vaikeinta olikin olla erossa ketsupista - sisältäähän se niin sokeria kuin suolaakin.

Pieni, mutta erikoinen ruokapahe

Karvosen ja Hussin "pahe" tuntuu kuitenkin varsin inhimilliseltä ja pieneltä siihen verrattuna, että jotkut himoitsevat majoneesia, ranskalaisia tai suklaakeksejä. Kaiken lisäksi, jos dieetillä sortuisi syömään hieman ketsuppia, seuraukset tuskin olisivat katastrofaaliset.

Tiestitkö, että ketsuppia voi käyttää muuhunkin kuin makaroonilaatikon maustamiseen. Lue lisää artikkelistamme: Käytä vaikka kasvonaamiona - katso lista ketsupin erilaisista hyödyistä

Lue myös: Haaveissa kiinteämpi kroppa? Suomalaiset fitnessmallit antavat 4 tärkeää ohjetta


Kilpailut

Uusimmat