Kuva: Fotolia

Vihdoin lopullinen helpotus kuukautiskivuille? Uutuuslaite lupaa lopettaa krampit ja tuskan

15.04.2016 15:45 - Tiina Svensk

Kuukautiskivut ja -krampit voivat pahimmillaan pysäyttää arjen moneksikin päiväksi.

Kuukautisten mukanaan tuomat kivut ovat monelle naiselle tuttu, mutta ei kovin haluttu, oire. Kipujen helpottamiseksi on varmasti suositeltu särkylääkkeiden lisäksi myös erikoisempia hoitokeinoja, kuten ruokavalion tai elämäntapojen muutoksia. Aina kramppeja ei kuitenkaan voi hallita, ja kipulääkkeetkin helpottavat vain hetkeksi.

Hyvästi krampeille

Kuukautiskipuja voi kuitenkin tulevaisuudessa helpottaa ilman särkylääkkeitä, uutisoi Cosmopolitan. Yhdysvalloissa on nimittäin tulossa myyntiin laite, joka poistaa kivut myös pitkäkestoisemmin. Livia -nimisen laitteen teho perustuu hermoston toimintaan ja sen signaaleihin vaikuttamiseen.

Tuotteen esittelyvideolla kerrotaan, miten alavatsan seudulle kiinnitettävät osat stimuloivat kipualueen hermoja ja estävät kipusignaalin liikettä, jolloin aivot eivät rekisteröi signaalia.

Helpotus PMS-oireille?

Koska laitteen voi kytkeä käyttöön milloin tahansa, voi siitä löytyä helpotus myös PMS-oireille. PMS-oireina saattaa olla kipua, joka lisää myös mielialojen vaihtelua ja herkkyyttä. Videolla näytetään, kuinka laitteen voi kytkeä päälle ja ottaa mukaan minne tahansa. 

Voit katsoa videon alta. Jos video ei toimi, löydät videon täältä.

Lue myös: PMS - eli 16 syytä, miksi itkin ja raivosin tänään

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat