Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Kuvia Michael Jacksonin elämäkertaelokuvan kuvauksista julki - katso, miltä päätähti näyttää
IS: Helsinki-Vantaalla ulosmarssi - voi laajentua entisestään
Instagramin uusi toiminto suojelee alaikäisiä
Verohallinnolta tärkeä muistutus 1,5 miljoonalle suomalaiselle
Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina - kokoonpano, jolla Leijonat lähtevät kultajahtiin
Näytä lisää