Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Terveys- ja hyvinvointivalmentaja Tuulia Järvinen kertoo, ettei valkoinen sokeri ole missään nimessä ainoa vaihtoehto makeuttajaksi.
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Iinan okkultistista kotia koristavat luut ja kallot: 'Mitä kummallisempi asia, sitä kauniimpana sen näen'
Syksy on kynttilöiden aikaa - asiantuntijan mukaan on kuitenkin olemassa kynttilöitä, joita kannattaa välttää
Vuoden nimet on nyt valittu - äänestys päättyi tasapeliin
Kuinka hyvin olet seurannut viime aikojen uutistapahtumia? Testaa tietosi leikkimielisessä visassa
Näin luot kestävän meikkipohjan – ammattilaisen vinkit, jotka toimivat tilanteessa kuin tilanteessa
Näytä lisää