Kuva: AOP

Tyra Banks 73 kiloa, Sofia Vergara 59 kiloa... - julkkistähdet paljastavat painonsa

12.10.2016 10:15 - Senni Loikala

Listasimme viisi julkkisnaista, jotka ovat kertoneet painonsa julkisuudessa.

Fox News listasi ulkomaiset julkisuudesta tutut henkilöt, jotka ovat paljastaneet painonsa medialle. Katso alta, paljonko nämä viisi tähteä painavat.

Sofia Vergara, 44

(59 kiloa)

Moderni perhe -sarjasta parhaiten tunnettu kolumbialaisnäyttelijä on kertonut Allure-lehdelle, ettei hänen painonsa ole päässyt tippumaan alle 59:n kilon. 170-senttisellä Vergaralla on yksi, vuonna 1992 syntynyt lapsi ensimmäisestä avioliitostaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Katy Perry, 31

(59 kiloa)

Amerikkalaislaulaja on kertonut Elle-lehdelle painavansa noin 59 kiloa. 170 senttiä pitkä Katy Perry sanoo myös kärsineensä aiemmin epävarmuudesta omaa vartaloaan kohtaan, mutta olevansa nykyään sinut itsensä kanssa.

(kuva: Splash)

Amy Schumer, 35

(68 kiloa)

Amerikkalainen koomikko, käsikirjoittaja ja tuottaja Amy Schumer on kertonut julkisuudessa painavansa 68 kiloa. Pituutta tähdellä on 170 senttiä.

(kuva: AOP)

Kim Kardashian, 35

(56 kiloa)

Tosi-tv-julkkis ja seurapiiritähti Kim Kardashian kertoi People-lehdelle painavansa noin 56 kiloa. 157 senttiä pitkä Kardashian teki paljon töitä pudottaakseen raskauskilonsa. Hänen painonsa nousi noin 22 kiloa viimeisimmän raskauden kohdalla. Kardashianin ja räppäri Kanye Westin toinen lapsi Saint West syntyi viime joulukuussa.

(kuva: AOP)

Tyra Banks, 42

(73 kiloa)

Yhdysvaltalainen huippumalli ja tv-kasvo Tyra Banks on kertonut painavansa noin 73 kiloa. Hän on myös osoittanut olevansa ylpeä siitä, ettei hän ole aivan langanlaiha, vaan normaalipainoinen. 177-senttinen Banks painoi uransa huippuvuosina keskimäärin enemmän kuin muut supermallit. Sittemmin Banksin paino on noussut reilulla kymmenellä kilolla.

(kuva: Splash)

Lue myös: Fitness-asiantuntijan kuva kerää kiitosta: "Paino on vain numero"

Lue myös: Miten painosi vaihtelee päivän aikana? Ravitsemusneuvoja testasi

Lue myös: Mikä on ihanteellinen iltapala painoaan tarkkailevalle? Katso Jutta Gustafsbergin vinkit

Lähde: Fox News

Uusimmat