Kuva: Senja Rapila

Tähtivalmentaja Olli Lindholm TVOF-alkukarsinnoista: "Meinasin heittää Michael Monroen pihalle!"

12.12.2016 19:30 - Senja Rapila

Lahjakkaan laulajan menetys rokkari Michael Monroen tiimiin kismitytti Yö-yhtyeen laulajaa poikkeuksellisen paljon.

Kerroimme aiemmin, että The Voice of Finland -laulukilpailun tähtivalmentajat ovat miltei varmoja siitä, että tulevan tuotantokauden voittaja tulee olemaan miespuolinen. Valmentajien taistelu parhaista äänistä oli poikkeuksellinen kiivas ja monet menettivät lahjakkaita ääniä vääriin tiimeihin.

- Minulla jäi hampaankoloon monta laulajaa, joita en saanut, Yö-yhtyeen keulahahmo ja ohjelman valmentaja Olli Lindholm kertoo Voice.fi:lle.

Vaikka alkukarsinnoissa menetyksiä oli useampia, Lindholm kertoo, että erään kilpailijan menetys rokkari Michael Monroen joukkueeseen kirpaisi muita huomattavasti enemmän.

- Kyllä Michaelin tiimiin tuli yksi sellainen tyyppi, joka sai minut ajattelemaan, että helkkari nyt heitän tuon Michaelin tuolta telakalta pihalle. Minua harmitti se niin paljon.

Viimeiset viikot näyttävät, kenestä on menestyjäksi

Lindholmin mukaan viimeistään livelähetyksissä nähdään se, kenessä on todella potentiaalia. Vaikka osallistuja ei voittaisikaan kilpailua, voi hän silti menestyä musiikkimaailmassa. Muun muassa Evelina osallistui vuoden 2011 The Voice of Finland -kilpailuun ja pääsi siinä livelähetyksiin asti.

- Oleellisinta varsinkin livelähetyksissä on, että niiden viikkojen aikana kilpailijat tajuavat, että tätä varten täytyy tehdä hitosti töitä. Että se tavallaan aukaisee sen niille, että ei tässä voi olla vain sellainen sivustaseuraaja. Että tässä täytyy ihan oikeasti paneutua siihen hommaan, Lindholm kommentoi.

- Ne jotka panetuvat, kyllä niistä sitten kuullaan. Vuoden, kahden tai kolmen päästä. Kyllä ne sieltä sitten tulevat.

Pääset tutustumaan uuden tuotantokauden laulajiin Nelosen sivuilla, täällä.

The Voice of Finlandin kuudes tuotantokausi alkaa Nelosella 6. tammikuuta 2017.

Lue myös: Redrama paljasti The Voice of Finland -tähtivalmentajien salat: "Hyvä, ettei kaikkea äänitetä"

Lue myös: Juha Tapio paljastaa taitavan esiintyjän mittarin: "Et voi piiloutua tai feikata mitään"

Kilpailut

Uusimmat