Kuva: AOP

Kahden miestähden intohimoinen suudelma nousi Golden Globe -illan puheenaiheeksi - katso video

09.01.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Tähtinäyttelijät Ryan Reynolds ja Andrew Garfield suutelivat hyväntuulisesti toisiaan Reynoldsin vaimon istuessa vieressä.

Kaliforniassa juhlistettiin eilen mennyttä elokuvavuotta Golden Globe -palkintogaalassa. Gaala keräsi yhteen suuren joukon Hollywood-tähtiä. Kirjoitimme jo aiemmin gaalan pukuloistosta, ja kyseisen jutun pääset lukemaan tästä.

Yksi gaalan puhutuimmista hetkistä koitti, kun parhaan komediaelokuvan miesnäyttelijän palkinto jaettiin. Palkinnosta kilpailivat muun muassa Deadpoolin Ryan Reynolds ja La La Landin Ryan Gosling, ja lopulta Gosling vei voiton. Samalla kun Gosling kipusi lavalle pokkaamaan palkinnon, taustalla tapahtui jotain, mikä varasti katsojien huomion.

Televisiokuvassa nähtiin, kun vierekkäin pöydässä istuneet Reynolds ja Andrew Garfield jakoivat intohimoisen suudelman keskenään. Garfield tunnetaan muun muassa elokuvista The Social Network ja The Amazing Spider-Man. Katso video tilanteesta alta:

Sosiaalisessa mediassa riemastuttiin tapauksesta. Suudelmasta tuli varsin twiitattu tapahtuma, ja esimerkiksi yllä olevasta videosta on tykätty jo noin 30 000 kertaa.

Kommenteissa on huomautettu, että Reynoldsin vaimo Blake Lively istui Reynoldsin vieressä ja oli todistamassa suudelmaa. Videolla näkyy, miten Lively katsoo riemastuneena miesten suudelmaa, joten mustasukkaisuutta ei ainakaan ollut ilmassa.

Lue myös: Ryan Reynolds hetkestä, jolloin tajusi vaimonsa olevan se oikea: "Jokin raja ylittyi"

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat