Kuva: AOP

Ariana Grande palaa Manchesteriin - uhrien muistokonsertissa mukana muun muassa Justin Bieber

30.05.2017 19:30 - Senja Rapila

Ensi sunnuntaina järjestettävässä, Manchesterin iskun uhreille omistetussa hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyy liuta maailman tunnetuimpia laulajia ja bändejä.

Viime viikon maanantaina Ariana Granden, 23, konsertti koki järkyttävän päätöksen, kun terroristit iskivät nuoren laulajattaren konserttiin. Itsemurhaiskussa kuoli yhteensä 22 ihmistä. Tapahtuneen jälkeen Grande oli ymmärrettävästi järkyttynyt.

Grande julkaisi koskettavan tiedotteen pommi-iskusta viime viikonloppuna. Tuolloin hän kertoi, ettei vihan saa antaa voittaa. Hän myös julkaisi tiedon siitä, että aikoo palata Manchesteriin tapaamaan fanejaan ja pitämään hyväntekeväisyyskonsertin.

”Musiikin tarkoitus on parantaa meidät, tuoda meidät yhteen ja tehdä meistä onnellisia. Sitä se tulee tekemään meille vastaisuudessakin. Me jatkamme kunnioittaaksemme heitä, jotka menetimme, heidän rakkaitaan, fanejani ja kaikkia, joita tämä tragedia on koskettanut. He ovat mielessäni ja sydämessäni joka päivä, ja ajattelen heitä jokaisessa teossani loppuelämäni ajan”, Grande kertoi tiedotteessaan.

Nyt hyväntekeväisyyskonsertin päivämäärä on julkistettu ja se järjestetään ensi sunnuntaina.

Paikalle on Granden lisäksi tulossa liuta muita maailmankuuluja muusikoita ja bändejä, kuten Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Usher sekä Pharrell Williams.

Konsertti näytetään Englannissa suorana tv-lähetyksenä. Konsertti pidetään Old Trafford cricket ground -esiintymispaikalla Manchesterissa.

Kaikki konsertin tuotot lahjoitetaan pommi-iskun uhrien ja uhrien läheisille. Manchesterin pommi-iskussa kuoli yhteensä 22 henkilöä ja useita kymmeniä haavoittui. Iskussa menehtyi yhteensä seitsemän lasta.

Kerroimme myös koskettavasta kirjoituksesta, jonka nuorien tyttöjen isä kirjoitti Ariana Grandelle terrori-iskun jälkeen. Pääset lukemaan kirjeen täältä.

Lähde: BBC

Lue myös: Selena Gomez suloisena uudessa haastattelussa: "Rakastan todella isosti"

Kilpailut

Uusimmat