Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot paljastaa keikkapyynnön, johon hän ei koskaan suostu!

05.06.2017 11:45 - Senni Loikala

Maailmallakin uraa luova Isac Elliot ei ole suostunut pyyntöihin esiintyä koulunsa tapahtumissa. Menestynyt poppari tahtoo pitää opiskelun ja popparin työt toisistaan erillään.

Yhdysvalloissakin uraa luova poppari Isac Elliot, 16, aloitti opinnot lukion musiikkilinjalla viime syksynä. Elliot kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa, ettei hän voisi jättää opiskelua, vaikka menestys musiikkibisneksessä on ollut suurta.

- Koulu on tosi tärkeä, sillä täytyy olla ”plan B”, jos tämä ei sittenkään toimisi ja jotain menisi pieleen, Elliot aloittaa.

- Minulla ei ollut sellaista vaihtoehtoa, etten olisi mennyt kouluun, vanhemmat eivät antaisi millään. Pitää käydä lukio ja sitten katsotaan, mitä tehdään.

Elliotin menestyksestä kertoo jotakin se, että hän on ehtinyt tienaamaan valtavia summia. Hän tienasi 66 700 euroa vuonna 2014, mutta kertoi reilu vuodentakaisessa haastattelussa tulojensa olevan säästössä ja saavansa vanhemmiltaan kuukausirahaa 50 euroa.

Aina opiskelun ja popparin uran yhdistäminen ei ole helppoa. Hän on sopinut koulun kanssa, että hän voi tarvittaessa olla poissa tunneilta.

- He sanoivat koulusta, että jos tulet opiskelemaan tänne, me annamme vapaata, kun teen musiikkia. Totta kai tehtävät pitää tehdä, mutta saan tarvittaessa olla myös poissa ja se on hienoa.

Isac Elliot julkaisi toukokuussa uuden singlen, joka kantaa nimeä SHE. (kuva: Senja Rapila)

Salakuvia koulussa ja pyyntöjä esiintymään

Myös opiskelutoverit tunnistavat supermenestyneen popparin koulussa. Elliot kertoo huomanneensa, että etenkin uudet oppilaat pistävät hänet merkille.

- Yleensä muita voi jännittää seurani alkuvuodesta, kun tulee uusia oppilaita. Sitten kun olen 200 päivää samassa koulussa, ei ketään enää kiinnosta, Elliot kuvailee.

Koulussa nuori artisti ei tahtoisi kantaa popparin leimaa, vaan hän toivoisi muiden suhtautuvan häneen, kuin keneen tahansa muuhunkin. Aina se ei kuitenkaan onnistu.

- Olen nähnyt minusta otettuja salakuvia koulussa, mutta saan olla silti aika rauhassa. Salakuvia otetaan silloin tällöin. Se on vähän tylsää, Elliot myöntää.

Elliotia on pyydetty esiintymään myös koulun tapahtumiin, mutta niihin hän ei ole suostunut.

- Ei kukaan katsoisi minua oppilaana, vaan he katsovat minua, että nyt tuossa vetää Isac Elliot. Haluan pitää uran ja koulunkäynnin erillään. En ole suostunut pyyntöihin, Elliot kertoo.

Lue myös: Isac Elliot tuomitsee Justin Bieberin sekoilut: Kaikki on hänen omaa syytään

Kilpailut

Uusimmat