Kuva: Mikko Räsänen

Jenni Pääskysaari, 41, iästään: "En halua, että minulle kerrotaan miten pitäisi pukeutua"

28.08.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Jenni Pääskysaari juontaa uutta sarjaa, jossa vanhennetaan julkkispareja. Sarja sai hänetkin miettimään ikääntymistä.

Juontaja Jenni Pääskysaari, 41, sai kurkistaa puoli vuotta sitten tulevaisuuteen juontamansa sarjan myötä. Meidän tarina -sarjan ideana on vanhentaa julkisuudesta tuttuja pareja jopa 90-vuotiaiksi saakka ammattimeikkaajien ja -maskeeraajien avulla. 

Pääskysaari vanhennettiin itsekin lähes viisikymmentä vuotta vanhemmaksi ohjelman mainosta varten. Pääskysaaren meikkaus kesti monta tuntia, mutta vieraista poiketen, hän näki peilistä koko ajan, mitä hänelle tehtiin. 

-Olin varma, että minulle ei tule minkäänlaista tunnekuohua, koska näin koko ajan peilistä mitä minulle tehtiin. Jossain vaiheessa kuitenkin lähdin käymään vessassa. Maskini ei ollut valmis vaan olin kalju ja silikonipaloja roikkui ympäri kasvojani, Pääskysaari kuvailee Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Vessassa peilistä katsoi kuitenkin vastaan joku ihan muu. 

-Kun pesin vessassa käsiäni ja katsahdin peiliin, sydämessäni muljahti. Olin oikeastaan ehtinyt unohtaa jo maskin. Nanosekunnin ajan peilistä katsoi 90-vuotias minä. En osaa sitä vielä tänäkään päivänä selittää, mutta ajattelin lapsiani juuri sillä hetkellä, hän miettii. 

"En halua, että ikä määrittää sitä, millainen olen."

Lähes parikymmentä vuotta median parissa työskennellyt Pääskysaari on kyllästynyt siihen, että iän pitäisi määrittää, miten ihminen saisi pukeutua. 

-Mietin itse asiassa ikää todella vähän. Haluan, että ikä on irrelevantti asia minulle, niinpä yritän elää itse juuri kuten haluan, nainen kuittaa kysymyksen ikäkriisistä. 

Hän täyttää tänä vuonna 42 vuotta ja kertoo olevansa lopen kyllästynyt siihen, että suurin piirtein kaikille naisille kerrotaan jossain vaiheessa ikääntymistä, miten heidän pitäisi pukeutua. 

-Minä en halua antaa iän määrittää sitä, miten minä käyttäydyn tai pukeudun. Olen lopen kyllästynyt siihen, että iän pitäisi määrittää mitä saa pukea päälleen. Olet sitten minkä ikäinen tai kokoinen tahansa, olet hyvä juuri sellaisena kuin olet, Pääskysaari kertoo. 

Nainen kertoo itse sulkevansa korvat tällaiselta ajattelulta. 

-Sen sijaan, että kuuntelisit sitä, mitä se oma sisäinen raati söpöttää olkapäällä tai pahimmillaan, joku henkilö, tee juuri siltä kun itsestä tuntuu, hän kannustaa. 

Lue myös: Jenni Pääskysaari puhuu avoimesti edesmenneestä isästään: "Olen ehkä hieman inhorealistinen"

Jenni Pääskysaari nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin

Meidän tarina -ohjelmassa klo 21 alkaen. 

Suosittelemme

Uusimmat