Kuva: Mikko Räsänen

Roope Salminen saamastaan kriitikistä: "On ihmetelty, miksi räppäri kuvittelee olevansa toimittaja"

10.11.2017 12:45 - Anna Hopi - Luettu 642 kertaa

Roope Salminen nähdään ensi keväänä kolmessa eri TV-ohjelmassa.

Roope Salminen, 27, on paitsi laulaja ja näyttelijä, myös television halutuimpia juontajia. Hän on tuttu muun muassa Enbuske, Veitola & Salminen- ja Roope Salminen Show -keskusteluohjelmista, sekä Putouksesta.

- En tiedä onko minua hypetetty paljon. Olen saanut paljon tilaisuuksia tehdä asioita. Vastaanotto ei ole ollut aina yksimielisen riemukasta. Koen, että proggiksiani on epäilty. Palaute on enemmänkin ollut sitä, että on ihmetelty, miksi tämä räppäri kuvittelee olevansa toimittaja, hän lataa.

Salminen sanoo, että tekee päivittäin paljon töitä unelmiensa toteutumisen eteen. Kova työskentely on vienyt hänet menestykseen, mutta tuonut mukanaan myös ikävää julkisuutta, jossa tähden yksityisasioita pengotaan.

- Se on ammatinvalintakysymys. Nytkin kevätkaudella minulla on kolme eri ohjelmaa Vedetään hatusta, Enbuske, Veitola & Salminen ja Putous, jotka tulevat ulos telkusta. Vielä bändin kiertue alkaa keväällä siihen päälle. On turha sitten ihmetellä, että mistä johtuu kun lehdet kirjoittavat muustakin kun positiivisista asioista. Se joka leikkiin ryhtyy, leikin kestäköön.

Mediauutisointi ei ole missään vaiheessa suututtanut Salmista.

- Voi sitä muutta vaikka luostariin lomiensa ajaksi. En ole antanut sen häiritä, että joskus ihmisillä on kamerakännyköitä mukana ja sitten otetaan suttuisia kuvia. Sitä varmasti tulee tapahtumaan jatkossakin, hän toteaa.

- Peräänkuulutan kaikille suomalaisille medialukutaitoa. Minusta kertovat uutiset tuskin kellekään ovat sitä päivän tärkeintä uutismateriaalia. Se on viihdettä, jota kulutetaan ja se menee ohi, hän summaa.

Lue myös: Roope Salminen rakkaudesta: Molempien tulee haluta suhteelta samaa

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat