Kuva: Getty Images

Paris Hilton kiehnää puolialasti uudella musiikkivideolla - katso

15.02.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Paris Hilton on julkaissut uuden I Need You -nimisen kappaleen.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 36, on julkaissut uutta musiikkia ja myös uuden musiikkivideon. I Need You -niminen kappale julkaistiin ystävänpäivänä, ja hempeä rakkaudentäyteinen tunnelma näkyy videolla vahvana.

Musiikkivideolla Paris Hilton nähdään muun muassa sängyllä alusvaatteissa ja ruusun terälehtien peittämänä vain korkokengät yllään. Nainen kertoo Cosmopolitanin haastattelussa, että kappaleen inspiraatio on hänen kihlattunsa Chris Zylka, 32. Pari on ollut kihloissa noin kahden kuukauden ajan.

- Nyt oli täydellinen ajankohta julkaista tämä kappale, ei ainoastaan koska on ystävänpäivä, vaan myös koska olen mennyt kihloihin ja olen menossa naimisiin. Olen uudessa vaiheessa elämässäni ja kasvan ja kehityn. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt toisen puoliskoni, Hilton sanoo.

Chris Zylka on näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa HBO:n sarjasta The Leftovers. Zylka ohjasi Hiltonin tuoreen musiikkivideon. Paris Hilton on julkaissut musiikkia aiemminkin. Naisen Stars Are Blind -kappale nousi radiohitiksi vuonna 2006. Samana vuonna julkaistiin naisen debyyttialbumi Paris.

Lue myös: Paris Hiltonista tehtiin Kim Kardashianin kaksoisolento - katso hämmentävät kuvat

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat