Kuva: YouTube

Jättisilikoneista tuttu Martina, 29, valehteli ikänsä - onkin yli 20 vuotta vanhempi

29.03.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Ihonvärinsä vaihtanut Martina Big ei olekaan aivan niin nuori kuin on luultu.

The Sun-julkaisu uutisoi, että jättisilikonit ottanut ja ihonvärinsä tummaksi vaihtanut saksalainen Martina Big, 29, ja nykyisin Blonde sukunimeä käyttävä nainen, olisikin yli 20 vuotta vanhempi. 

Naisen kouluajan valokuvat ovat paljastaneet, että hänen täytyy olla paljon vanhempi, koska ne ovat vuosilta 1977-1979. Näin ollen Bigin täytyisi olla ainakin 40 vuotta vanha. Asian kertoi ensin saksalainen lehti, Bild. 

Ennen lentoemäntänä työskennellyt nainen päätti ensin otattaa jättisilikonit, jonka jälkeen hän muutti ihonväriään tummaksi. Nainen väittää, että hänen kiharat hiuksensa olisivat aidot. 

- Minun afrikkalainen kampaajani otti hiuslisäkkeet pois, jonka jälkeen hiusrakenteeni oli muuttunut kiharaksi. Vertasin kiharaa tukkaani muihin afrikkalaisiin, ja minun hiukseni olivat aivan samanlaiset. Se on selkeä todiste siitä, että olen muuttunut tummaihoiseksi, nainen väittää. 

Naisen mukaan myös hänen silmiensä väri on muuttunut mystisesti. Martina Big on ollut yhdessä hänen lentäjänä työskentelevän miehensä, Michaelin, kanssa vuosikausia. Nyt mies on myös aloittanut muuttamaan itseään tummaihoiseksi. 

Lue myös: Martinalla, 28, on jo valtavat silikonit - haluaa silti myös peppuimplantit - katso

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat