Kuva: Getty Images

Laulajatar sai keskenmenon keikkalavalla: "Katsoin satoja teinejä silmiin samalla kun vuodin verta"

27.04.2018 15:45 - Senja Rapila

Halsey muisteli saamaansa keskenmenoa taannoisessa haastattelussa.

Laulajakaunotar Halsey, eli Ashley Nicolette Frangipane, 23, on kertonut haastattelussa, että aikoo jäädyttää munasolujaan tulevaisuutta varten. Hän perustelee päätöksensä sillä, että hän on kärsinyt jo aiemmin yhden keskenmenon keikan aikana ja sen lisäksi hänellä on diagnosoitu endometrioosi.

- Ennen kuin olin tajunnut sitä mitä minulle ja tulevaisuudelleni oli tarkoitettu; uralleni ja parisuhteilleni, olinkin jo esiintymislavalla saamassa keskenmenon kesken konserttini, Halsey on kertonut haastattelussa.

- Se tunne, kun katsot satoja teinejä samalla kun vuodat verta vaatteidesi läpi, ja joudut silti vetämään esityksen loppuun asti. Sillä hetkellä tajusin, etten enää koskaan halua tehdä sitä päätöstä uudelleen, että voinko tai enkö voi tehdä sitä mitä rakastan, tämän sairauden takia.

Hän kertoo, että monet ovat ihmetelleet nuoren laulajakaunottaren päätöstä. Suurin ihmetyksenaihe on ollut se, että 23-vuotias nuori nainen päättää jäädyttää munasolunsa, vaikka hyviä vuosia olisi vielä jäljellä.

Halsey on kuitenkin haaveillut perheestä, eikä halua riskeerata perheen perustamista.

- Lisääntymissairaus on niin turhauttava, koska se voi saada sinulle sellaisen olon, ettet ole "oikea" nainen. On paljon hetkiä, kun istun vain kotona ja tunnen oloni kamalaksi.

Halsey on seurustellut avoimesti suosikkiräppäri G-Eazyn, eli Gerald Gillumin, kanssa jo viime vuoden kesästä lähtien. Pariskunta on tehnyt rakkaudestaan jopa kappaleen, joka kantaa nimeä Him & I

Lähde: Mirror

 Lue myös: Laulajakaunottaresta leviää huolestuttava kuva - vetää kokaiinia luksusjahdilla?

Kilpailut

Uusimmat