Kuva: Getty Images

Anthony Bourdainin tyttöystävästä paljastui karu uutinen - syytetään lapsitähden ahdistelusta

20.08.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Asia Argentoa pidetään yhtenä #MeToo-kampanjan kärkihahmona, koska hän toi esille omat ahdistelukokemuksensa.

#MeToo-kampanja vavisutti Hollywoodia viime talvena. Siinä monet naisnäyttelijät paljastivat kuinka he ovat tulleet seksuaalisesti ahdistelluiksi työkulisseissa. Monet tähdet nostivat esille tuottaja Harvey Weinsteinin, jota syytettiin jopa raiskauksista. Weinsteinia syytti myös näyttelijä Asia Argento, 42, jota pidetään yhtenä #MeToo-kampanjan kärkihahmona. 

Daily Mail -julkaisu uutisoi, että Argentosta on selvinnyt hieman kyseenalaisia asioita. Argenton kerrotaan maksaneen hänen entinen näyttelijäkollegansa, Jimmy Bennettin, 22, hiljaiseksi, koska tämä syytti naista seksuaalisesta ahdistelusta. Järkyttävää on, että nuori mies oli vasta 17-vuotias väitetyn ahdistelun tapahtuessa. Sitä ennen hän oli tutustunut Argentoon, kun tämä näytteli naisen poikaa ollessaan vasta seitsemänvuotias. 

Jimmy Bennett oli vain 17-vuotias kyseisen tapauksen sattuessa. Kuva vuodelta 2013. (kuva: Getty Images )

Julkaisun mukaan Argento olisi tullut Bennettin hotellihuoneeseen vuonna 2013, jonka jälkeen nainen olisi tarjonnut muun muassa alkoholia. Sen jälkeen Argento olisi työntänyt miehen väkisin sängylle, suudellut ja harrastanut tämän kanssa seksiä. Bennett ilmoitti tapahtuneesta vuonna 2017, juuri sen jälkeen kun Argento kertoi Weinsteinin ahdistelleen häntä. 

Bennettin asianajajan mukaan tapaus olisi ollut niin traumatisoiva, että se olisi vaikuttanut miehen uraan näyttelijänä. 

Argento seurusteli itsemurhan tehneen Anthony Bourdainin kanssa. 

Lue myös: #MeToo -kampanja herätti miehet sosiaalisessa mediassa: "Olen tehnyt asioita, mitä häpeän"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat