Kuva: AOP

Nashville-tähti ei näe tytärtään lähes ollenkaan - entinen mies kasvattaa lasta Ukrainassa

07.02.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Hayden Panettiere ei ole nähnyt neljävuotiasta tytärtään pitkään aikaan.

Nashville-tähti Hayden Panettiere, 29, seurusteli muutaman vuoden ukrainalaisen ammattinyrkkeilijän Wladimir Klitschkon, 42, kanssa. Pari oli kihloissa keskenään, mutta he päättivät sen noin vuosi sitten. Heillä on neljävuotias tytär, jota Panettiere ei näe omien sanojensa mukaan lähes ollenkaan tyttären asuessa Klitschkon kotimaassa Ukrainassa isänsä kanssa. 

Alkujaan parin tiedottaja kertoi, että Kaya-tytär tulee viettämään aikaa molempien vanhempien kanssa, mutta Panettieren mukaan hän ei ole pystynyt näkemään tytärtään pitkään aikaan välimatkan vuoksi. 

- Hän tietää, että tyttären kasvaminen ilman äitinsä läsnäoloa on todella surullista, lähde kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Myös Panettieren äiti on kommentoinut asiaa. Äidin mukaan on surullista, että parin välimatka vaikuttaa heidän vanhemmuuteensa ja tyttäreensä. 

- Se on haastavaa ja surullista, Panettieren äiti on kertonut medialle. 

Panettiere on vakuuttanut, että hänellä menee nykyisin hyvin. Nainen kärsi vakavasta masennuksesta muutama vuosi sitten, joka on nyt hänen mukaansa hallinnassa. Sen lisäksi nainen on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan Brian Hickersonista, mutta naisen perhe ei hyväksy uutta suhdetta. Monen mielestä suhde on epävakaalla pohjalla, koska pariskunta tuntuisi juhlivan koko ajan. 

Lue myös: Hayden Panettieren asussa pääosassa olivat rinnat - onko kokonaisuus hitti vai huti?

Lue myös: Nashville-tähden elämä syöksykierteeseen - perhe ei hyväksy uutta suhdetta

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat