Kuva: AOP

Jackass-tähti Bam Margeran kuilu syvenee - uhkaili manageria ja haukkui vaimoaan

11.03.2019 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bam Margera lähti vieroituksesta vain päivien jälkeen.

Jackass-tähti Bam Margeran, 39, elämä jatkaa huolestuttavilla reiteillä. Mies kertoi menevänsä vieroitukseen vuoden alussa, mutta lähtikin sieltä kesken kaiken.

Nyt muun muassa TMZ-sivusto raportoi, että Margera on käyttäytynyt tökerösti. Mies oli esimerkiksi uhkaillut manageriaan väkivallalla, kun hänen keikalleen ei ollut ilmestynyt ihmisiä. Manageri yritti kertoa Margeralle, että keikkaan on vielä monta tuntia aikaa eivätkä ihmiset ole vielä paikan päälle ilmestyneet, mutta Margera ei ottanut tätä kuuleviin korviinsa.

Margera myös julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän haukkui vaimoaan rumasti ja kertoi, että vaimo on vienyt miehen luottokortit. Julkaisu poistui nopeasti, mutta TMZ-sivusto otti videot talteen ja ne ovat nähtävissä täällä. Managerin uhkailusta kuvatun pätkän voit katsoa alta.

Margera on kertonut, että hänen ystävänsä Ryan Dunnin kuolema laukaisi hänessä alkoholiriippuvuuden. Mies on ollut suomalaisille tuttu Jackass-sarjan lisäksi myös siitä, että hän on hehkuttanut medioissa suomalaisbändejä, kuten HIMiä, The 69 Eyesia, Hanoi Rocksia sekä Santa Cruzia.

Lähde ja videot: TMZ

Lue myös: Jackass-tähti lähti vieroituksesta vain päivien jälkeen - ystävät pelkäävät miehen hengen puolesta

Lue myös: Muistatko Bam Margeran? Jackass-tähden nykykunto järkyttää

Lue myös: Jackass-tähti lähti vieroituksesta vain päivien jälkeen - ystävät pelkäävät miehen hengen puolesta

Kilpailut

Uusimmat