Kuva: AOP

Mallikaunotar Elle Macpherson on mielettömässä kunnossa 55-vuotiaana - paljasti ruokavalionsa

02.04.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Macpherson myöntää, ettei ole immuuni mielihaluille.

Huippumalli Elle Macpherson täytti vastikään 55 vuotta. The Body -lempinimen saanut Macpherson on mielettömässä kunnossa ja hän onkin paljastanut, millaisia treenirutiineja hän noudattaa taatakseen upean vartalon. 

Macpherson kertoo, että hän noudattaa pääasiallisesti kasvipohjaista ruokavaliota. Nainen suosii luomuruokaa, joka on pääasiallisesti raakaa. 

- Jos minun tekee mieli jotain lämmintä ruokaa, syön pääasiallisesti uppomunan täysjyväruisleivän päällä. Sen lisäksi teen chia-siemenistä puuroa, jossa käytän mantelimaitoa, nainen kertoo Daily mail -julkaisun mukaan. 

Kaiken tämän lisäksi naisen ruokalistalle kuuluvat liotetut kaurahiutaleet, joita nainen on maustanut agavella. 

Nainen tekee suurimmaksi osaksi itse omat ruokansa ja leipoo esimerkiksi siemenleipää. Nainen myöntää, että hänenkin tekee mieli epäterveellistä ruokaa aika ajoin, mutta turruttaa mielihalujaan sellerimehulla. 

Treenistä nainen ei ota stressiä, koska hän haluaa harrastaa sellaista liikuntaa, josta hän todella nauttii. Niinpä Macpherson ui meressä, ratsastaa tai tekee luonnossa pitkiä kävelyitä. Myös jooga on kuuluu hänen lempitreeneihin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Elle Macpherson sai katsojat raivostumaan - kehotti naisia laihduttamaan kyseenalaisin keinoin

Lue myös: Huippumalli Elle Macpherson, 53, on uskomattomassa kunnossa - katso tuore bikinikuva

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat