Kuva: AOP

Radiojuontaja hehkuttaa nerokkaana pitämäänsä painonpudotuskikkaa – tuloksia jo muutamassa päivässä

20.04.2019 20:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Evansin mukaan annamme myös lapsille vääriä ohjeita ruokailun yhteyteen, niin vaikuttunut hän uudesta painonhallintakeinostaan on.

Englantilainen radio- ja tv-juontaja Chris Evans (kuvassa vasemmalla) paljastaa ottaneensa käyttöön erikoisen painonpudotuskikan, joka on hänen mukaansa tuonut tulosta jo muutaman päivän aikana. 53-vuotias mies kertoo, että ei enää nauti mitään juotavaa syödessään, koska hänen mukaansa se hidastaa ruuansulatusta.

Evans sanoo ajoittavansa juomisen 45 minuuttia ennen tai 45 minuuttia syömisen jälkeen. Tämä pitää hänen mukaansa vatsan kylläisenä, eikä nälkä vaivaa aterioiden välillä.

Miehen mukaan on kummallista, että lapsia neuvotaan juomaan ruuan yhteydessä, koska hänen mielestään se on huono ajatus. Itse hän kertoo saaneensa uudella metodillaan aikaiseksi painonpudotusta välittömästi jo muutaman päivän aikana.

Evansin taktiikka on sinänsä erikoinen, että useiden tutkimusten mukaan veden juominen nimenomaan auttaa pudottamaan painoa. Erityisesti kylmän veden juomisen on joidenkin tutkimusten mukaan todettu auttamaan kalorien polttamisessa, koska silloin kroppa käyttää energiaa itsensä lämpimänä pitämiseen.

Lähteet: Healthline ja Daily Mail

Lue myös: Arkinen tapa auttaa polttamaan enemmän kaloreita kävelylenkillä - onnistuu keneltä tahansa

Lue myös: Tee painonpudotuksesta helpompaa - katso miten poltat rasvaa entistä tehokkaammin

Kilpailut

Uusimmat