Kuva: AOP

Ashton Kutcher pelkäsi saavansa murhasyytteen: "Sormenjälkeni olivat ovenkahvassa"

30.05.2019 19:15 - Milena Raappana

Ashton Kutcherin ystävää puukotettiin 47 kertaa.

Keskiviikkona näyttelijä Ashton Kutcher, 41, todisti oikeudessa Michael Gargiuloa vastaan. Gargiulon epäillään murhanneen hänen ystävänsä Ashley Ellerinin vuonna 2001. Kutcher olisi kuitenkin saattanut istua oikeudenkäynnissä murhaajan paikalla.

Kutcherilla oli tarkoitus mennä illalliselle Ellerinin kanssa ja he olivatkin puhuneet puhelimessa noin puoli yhdeksän aikaan illalla. Mies soitti Ellerinille klo 22.15 varmistaakseen, että heidän suunnitelmansa oli vielä voimassa, mutta tällä kertaa puhelimeen ei vastattu. Kutcher ajoi naisen asunnolle klo 22.45 ja koputteli tämän oveen, mutta ajatteli, että hänelle oli tehty oharit, vaikka asunnossa olikin valot päällä.

Todellisuudessa Ellerini makasi asunnossa kuolleena. Häntä oli puukotettu 47 kertaa. Kutcherilla ei ollut tästä aavistustakaan ennen kuin vasta seuraavana päivänä, kun poliisit kuulustelivat häntä. Kutcher kertoi oikeudessa, että hän meni paniikkiin.

- Sormenjälkeni olivat ovenkahvassa. Sanoin poliisille, että haluan kertoa tapahtumista.

Kutcher oli myös kurkannut ikkunasta sisään koputellessaan Ellerinin oveen ja luuli nähneensä punaviinitahroja. Todellisuudessa tahrat olivat olleet verta. Ellerini oli entinen strippari ja opiskeli muotia Los Angelesissa. Hän oli tavannut epäillyn Gargiulon kotinsa ulkopuolella. Gargiulo oli kysynyt, tarvitsisiko Ellerini apua, sillä naisen autonrengas oli mennyt rikki. Tämän jälkeen mies oli vieraillut hänen luonaan kutsumatta useaan otteeseen.

Lue myös: Huippunerot opiskelijat kaatoivat suolahappoa 14-vuotiaan päälle - halusivat täydellisen murhan

Lue myös: Janne istuu elinkautista murhasta: "En tule koskaan vaatimaan uhrien omaisilta anteeksiantoa"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat