Kuva: AOP

Stuntti meni "kamalalla tavalla" pieleen uuden James Bondin kuvauksissa - "Kuului vain pam pam pam"

05.06.2019 10:15 - Iiro Myllymäki

Yhden ihmisen kerrotaan loukkaantuneen kuvauksissa.

Bond 25 -työnimellä työstettävä tuleva James Bond -elokuva on pienoisessa vastatuulessa. Brittiläinen Metro-lehti uutisoi, että James Bond -elokuvien Twitter-tilillä kerrotaan yhden stuntin menneen kuvauksissa pieleen.

Buckinghamshiren Pinewood-studioilla kuvattiin elokuvaa varten räjähdyskohtausta, mutta jokin meni pieleen ja stuntin epäonnistuminen vaurioitti lavasteita. James Bondin Twitter-tilillä kerrotaan, että vaikka varsinaisella kuvauspaikalla kukaan ei loukkaantunut, yksi elokuvan kuvaustiimiin kuuluva henkilö kärsi pienen loukkaantumisen.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan kuvaustiimin jäsen loukkaantui, kun hän jäi kaatuneen lavasteen alle seisoessaan rampilla studion ulkopuolella.

- Tulipallon oli tarkoitus mennä lavasteen läpi. Tuossa stuntissa jokin meni kamalalla tavalla pieleen, kertoo lähde The Sunille.

- Kuvauksissa oli kolme kovaäänistä räjähdystä peräjälkeen, ja kuvaustiimin jäsen makasi maassa rakennuksen ulkopuolella loukkaantuneena. Kuului vain pam pam pam, sama lähde jatkaa.

Daniel Craig on esiintynyt James Bondin roolissa jo neljässä elokuvassa vuodesta 2006 lähtien. (kuva: Nelonen)

Lähteen mukaan tapahtuma keskeytti kuvaukset.

Kyseessä ei ole ensimmäinen vastoinkäyminen uuden Bond-leffan kuvauksissa. Aiemmin on uutisoitu, että elokuvan päätähti Daniel Craig, 51, joutui leikkaukseen loukattuaan nilkkansa kuvauksissa. Kerrottiin, että Craig olisi loukannut nilkkansa kaatuessaan takaa-ajokohtausta kuvatessaan.

Tulevan James Bond -elokuvan on määrä ilmestyä 3. huhtikuuta ensi vuonna.

Lue myös: Daniel Craig toivoo seuraavan Bondin olevan nainen - tuottajalta tyhjentävä vastaus

Lue myös: Bohemian Rhapsody -tähti on seuraava James Bond -pahis - "En malta odottaa"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat