Kuva: AOP

Kylie Jenner tapasi pettäjä-Jordynin juhlissa - tapaaminen sai erikoisen käänteen

12.06.2019 08:45 - Katariina Auvinen

Pari vaikuttaisi olevan jonkinlaisissa puheväleissä.

Meikkimoguli Kylie Jenner, 21, heitti parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin ulos asunnostaan keväällä, kun tämä jäi kiinni pettämisestä Jennerin sisaren miehen kanssa. Woods muutti pois vähin äänin ja sen jälkeen Woods ei ole ollut tervetullut perheen juhliin. 

Nyt mitä ilmeisimmin Jenner on antamassa anteeksi Woodsille, koska Daily mail -julkaisun mukaan pari on puheväleissä keskenään. Parin nähtiin vaihtavan muutama sananen yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlilla viime viikonloppuna. 

Paikalla olijoiden mukaan parin sananvaihto ei ollut mitenkään kiusallista vaan päinvastoin, he vaikuttivat viihtyvän toistensa seurassa. 

- Kylie ja Jordyn eivät olleet kahdestaan. Heidän ympärillä oli myös muita ystäviä, jotka mursivat jäätä riitapukareiden ympäriltä, lähde kertoo. 

Myös Khloé Kardashianin entinen kumppani Tristan Thompson saapui paikalle. Sen sijaan, että Jenner olisi puhunut hänen kanssaan, hän sivuutti Thompsonin kokonaan. Kendall sen sijaan tervehti Thompsinia, muttei puhunut hänen kanssaan sen enempää. 

Jordyn Woods lähti syntymäpäiviltä autokyydillä. (kuva: AOP)

Myös Tristan Thompson saapui juhliin. (kuva: AOP)

Lue myös: Kylie Jennerin julkaiseman "peppukuva" puhuttaa somessa: "Nyt on takapuoliin laitettu rahaa"

Lue myös: Kylie Jenner leikkii uima-altaassa Stormin, 1, kanssa - kuvasarjalla jo yli 4 miljoonaa tykkäystä

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat