Kuva: AOP

Mariah Careyn kerrotaan pettäneen miestään lähes koko suhteen ajan: "Hän lähetteli alastonkuvia"

14.06.2019 11:45 - Katariina Auvinen

Nainen seurustelee nykyisin taustatanssijansa kanssa.

Julkisuuteen vuoti tieto, että popdiiva Mariah Carey, 49, on käyttänyt avustajiensa luottokortteja maksaessaan kauneusleikkauksia peitelläkseen omia jälkiään. Pääset lukemaan asiasta lisää täältä

Carey on seurustellut jo muutaman vuoden ajan hänen nuoren taustatanssijansa Bryan Tanakan, 36, kanssa. Pari ei ole kertonut, milloin he virallisesti aloittivat seurustelusuhteensa, mutta nyt julkisuuteen on levinnyt tieto, että Carey olisi ollut vielä suhteen alkaessa kihloissa miljonääri James Packerin kanssa. Suhde Packerin kanssa loppui kitkerästi, mutta Daily mail -julkaisun saamien tietojen mukaan Carey petti miestään Tanakan kanssa lähes heidän koko lyhyen seurustelun ja kihlauksen ajan. 

- He olivat ilmiselvästi enemmän kuin ystäviä Bryanin kanssa. He flirttailivat ja koskettelivat toisiaan, joten jotain oli selvästi meneillään jo silloin kun Mariah oli kihloissa Jamesin kanssa, lähde kertoo. 

Tietojen mukaan nainen olisi laittanut avustajansa ottamaan hänestä seksikkäitä kuvia, joita hän lähetteli Tanakalle. 

- Hän pyysi avustajia ottamaan hänestä seksikkäitä kuvia, joista jotkut olivat alastonkuvia. Sen jälkeen hän pyysi heitä lähettämään viestit hänen "tiikerilleen" eli Tanakalle. Osa kuvista on otettu silloin, kun Carey on lomailemassa Packerin kanssa huvijahdilla Caprilla. 

Laulaja ei ole itse kommentoinut asiaa millään tavalla. 

Mariah Carey oli yhdessä miljonääri James Packerin kanssa vuonna 2016. (kuva: AOP)

Mariah Careyn kerrotaan pettäneen Packeria hänen nykyisen miehensä Bryan Tanakan kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Mariah Careyn tytär on kuin ilmetty äitinsä - katso ihastuttava otos

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat