Kuva: RadioPlay

Britannian tunnetuimman sarjamurhaajan lapsuus oli hirvittävä - isä opetti eläimiin sekaantumista

17.06.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan-murhapodcastissa kerrotaan Britanniaa vavisuttaneista Fred ja Rosemary Westistä.

Tässä Huorapuutarha-jaksossa Justiina kertoo Winevillen kanakoppimurhista, ja Pauliina esittelee Britannian tunnetuimman sarjamurhaajapariskunnan, Fred ja Rosemary Westin. Rosemay istuu vieläkin elinkautista tuomiotaan vankilassa, mutta Fred teki itsemurhan ennen kuin miehen karmeuksia käsiteltiin oikeussalissa. 

Uhreja on virallisesti 12, mutta pelätään, että niitä on paljon enemmän kuin tiedetään. Fred Westin lapsuus oli karmiva. Hänellä oli kuusi sisarusta, mutta hän oli ehdottomasti oman äitinsä lempilapsi. Jossain vaiheessa huhuttiin, että hän olisi ollut insestisessä suhteessa oman äitinsä kanssa. Monilla sarjamurhaajilla on huono suhde isäänsä, mutta Fredillä oli omaan isäänsä läheinen suhde. Jopa niin läheinen, että isä opetti pojalleen, mikä on paras tapa raiskata lammas. 

- Hänen isänsä sekaantui eläimiin ja piti pojalleen oppitunteja asiaan liittyen. Ei ihme, että Fredillä ei ollut normaalia käsitystä perhe-elämästä ja seksuaalisuudesta, Pauliina kertoo. 

Kuten moni muukin sarjamurhaaja niin myös Fred sai kovan iskun päähänsä teini-ikäisenä. Hän oli moottoripyöräonnettomuudessa, jonka jälkeen mies makasi koomassa. Sen jälkeen on kerrottu, että Fred muuttui ja hän sai raivokohtauksia, eikä hän pystynyt hillitsemään itseään. Tämä viittaisi etuotsalohkon vahingoittumiseen. 

- Mies sai vielä toisen kovan iskun päähän, kun hän yritti työntää kättään erään naisen hameen alle. Nainen tönäisi Frediä, jonka seurauksena mies tippui pitkän matkan alas, Pauliina selventää. 

Fredin kerrottiin ahdistelleen monia naisia, mutta viimeinen niitti hänen perheelleen oli se, kun 19-vuotias Fred saattoi 13-vuotiaan tytön raskaaksi. Fred häädettiin kylästä. Mies meni kahdesti naimisiin, mutta hänellä oli useita avioliiton ulkopuolisia suhteita. Hän sai ensimmäisen vaimonsa kanssa kaksi lasta, mutta vaimo sai tarpeekseen ja lähti, jättäen lapset Fredin huomaan. Mies työskenteli ensin jäätelöauton kuljettajana, mutta sen jälkeen hän siirtyi työhön teurastamolle. 

- Siellä Fredin kerrotaan saaneen pakkomielteen paloitteluun, vereen ja silpomiseen, Pauliina kertoo. 

Fred oli murhannut, kiduttanut ja raiskannut nuoria lapsia tähänkin saakka, mutta asiat muuttuivat pahempaan suuntaan, kun hän tapasi toisen vaimonsa Rosemaryn. Seuraavien vuosikymmenien aikana pariskunta sai todella paljon lapsia, mutta iso osa heistä koki hirvittävän lapsuuden. 

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lue myös: Nainen halusi tulla kidutetuksi kuoliaaksi ja matkusti murhaajansa luokse

Lue myös: Teini todettiin vaaralliseksi seksirikolliseksi - karmeat teot paljastuivat vuosikymmenien päästä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat