Kuva: AOP

Terapeutti auttoi Khloé Kardashiania puhumaan pettäjämiehelleen - "Ei mennyt niin kuin piti"

09.09.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Kardashianille ja Tristan Thompsonilla on yhteinen lapsi.

Khloé Kardashianin, 35, ex-mies Tristan Thompsonin, 28, muhinoi vuoden alussa Jordyn Woodsin, 21, kanssa, ja pariskunta päätyi eroon. Woods oli kommentoinut asiaa Cosmpolitan lehdelle varsin suoraan.

- Pa*koja asioita tapahtuu. En kuitenkaan halua koskaan nähdä ketään satutettavan enkä tosiaan halua olla syy kenenkään tuskaan. Jokaisen meistä pitää pystya mennä nukkumaan ja olla sujut itsensä kanssa.

Woods kertoi myös, että Tristan-skandaali on ollut hänelle hirvittävä.

- Kun näkee oman nimensä ja sen, miten ihmiset kommentoivat, on se kuin syöpäkasvain. Se on aivan hirvittävää. Olen yrittänyt selvittää itseni kanssa sitä, että mitä oikein tapahtui ja miksi. Kuinka minun pitää vastata haukkujille? En tiedä sitä vielä.

Khloé Kardashian on paljastanut tuoreessa Keeping Up With The Kardashians -sarjan jaksossa, että pettämistilanne oli ollut hänelle hyvin vaikea.

- Minulla on paljon raakoja tunteita Tristania kohtaan. Olen yrittänyt parantua vaikeasta tapahtumasta ja prosessoida sitä.

Kukkalähetyksiä ja tekstiviestejä

Thompson on yrittänyt hyvitellä tekoaan ja voittaa Kardashianin takaisin itselleen. Kukkalähetykset ja muut asiat eivät ole kuitenkaan tilannetta parantaneet.

- Hän yrittää lähetellä minulle kukkia ja kauniita viestejä. En kuitenkaan voi tavata häntä vielä, sillä se olisi todella vaikeaa. Minua satutettiin ja nöyryytettiin pahasti, Khloé Kardashian kertoi.

Sarjan jaksossa paljastuu myös, että Khloé oli yrittänyt selvittää tilannetta terapeutin avulla. Kardashian oli miettinyt siskojensa kanssa, että voiko Tristan Thompsonia esimerkiksi pyytää lapsensa syntymäpäiville.

- Puhuimme Tristanin kanssa puhelimessa niin, että terapeutti oli myös linjoilla. Valitettavasti asiat eivät menneet niin kuin piti, sillä emme päässeet sopuun lapsemme huoltajuudesta.

Khloé Kardashianilla ja Tristan Thompsonilla on 1-vuotias True-niminen lapsi.

Lue myös: Jordyn Woods pettämiskohusta: "P*skoja asioita tapahtuu"

Lue myös: Khloé Kardashian avautuu petetyksi tulemisesta: "Taistelen itseni kanssa koko ajan"

Lue myös: Khloé Kardashian raivosi puhelimessa tultuaan petetyksi - läski-sanan käyttö sai somen kiehumaan

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat