Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju paljastaa kaikki kauneusoperaationsa: "Hirveen pitkä lista, herran jestas!"

15.09.2019 08:15 - Milena Raappana

Rosanna Kuljun mielestä on vastuullista kertoa, mitä kaikkia kauneusoperaatiota kukakin on ottanut.

- On vastuullista kertoa, mitä sinulle tehty. Totta kai kauneusleikkaukset ovat jokaisen oma asia ja moni ei varmasti halua puhua näistä asioista julkisesti, mutta mielestäni se antaa vähän väärän kuvan nuorille, jotka kamppailevat erilaisten paineiden kanssa, viihdealan yrittäjä Rosanna Kulju, 28, pohjustaa tuorehkon GRL GANG -podcastinsa kauneusleikkauksista kertovaa jaksoa. 

Siispä Kulju itse päättää kertoa avoimesti, mitä kaikkia kauneusoperaatioita hänelle vuosien saatossa on tehty. Vuonna 2010, kun Kulju oli 19-vuotias, hän pitkän pohdinnan jälkeen oli päättänyt ottaa rintaimplantit. 

- Äidilläni oli ihan himmeät hinkit, mummulani oli himmeät hinkit. Kaikilla sukulaisillani oli kunnon rinnat, paitsi minulla. Ajattelin, että onpa outoa, miksi minulla on tällaiset "ketunnokat", kun olen saanut suhteellisen hyvän ja täyteläisen pyllyn, Kulju kuvailee. 

Hän päätti säästää rahaa rintaleikkaukseen ja kävi yksityisellä klinikalla operaatiossa. Tavoitteena oli saada kauniista B-kupin rinnoista täyteläiset D-kupin kokoiset rinnat. Noin 48 000 kruunua eli noin 4500-5000 euroa maksava leikkaus meni hyvin, mutta entinen Miss Helsinki järkyttyi katsoessaan peiliin.

- Sain kotiinlähtiessä särkylääkkeitä mukaan ihan järjettömästi. Miten 19-vuotiaalle mimmille voidaan antaa noin paljon lääkkeitä kotiin? Sain morfiinitabletteja ja en ollut hirveästi syönyt lääkkeitä, joten olin niistä aivan sekaisin. Vain makoilin, olin väsynyt, asosiaalinen ja olin omissa oloissani, Kulju kertoo.

- Katsoin itseäni peilistä ja ajattelin päässäni, että mitä ihmettä! Olenko todellakin maksanut 48 000 kruunua näistä. Rintani eivät olleet yhtään sellaiset kuin ajattelin. Ne olivat siniset, vihreät ja keltaiset. Yksi nänni oli oikealle ja toinen vasemmalle. Ne olivat pienet ja pinkeät. Olin aivan järkyttynyt, Kulju jatkaa. 

Kuitenkin palautumisen jälkeen rinnat alkoivat näyttää normaaleilta, mutta Kuljun mielestä ne jäivät liian pieniksi. Siispä vuoden ja kahdeksan kuukauden jälkeen hän kävi samassa paikassa suurentamassa rintojaan lisää. Muita leikkauksia vartaloon hän ei kuitenkaan ole halunnut tehdä, mutta sen sijaan kasvoihin hänelle on tehty erinäisiä kauneushoitoja ja toimenpiteitä. 

- Kasvojen alueelle minulle on muun muassa laitettu mesolankoja ja tehty mesoterapiaa, huulia, silmänalusia ja poskia on täytetty, kulmakarvojani on nostettu ja laitettu botoxia. Hirveen pitkä lista, herran jestas! Kulju naurahtaa. 

Hän kuitenkin muistuttaa, että kyseiset hoidot ovat hetkellisiä. Esimerkiksi täyteaineet häviävät aineenvaihdunnan mukana ja Kulju käykin noin kolmen kuukauden välein ylläpitämässä muutamia hoitoja. 

Tällä hetkellä hänellä ylläpidetään mesolankoja, joita hänellä on leuassa ja silmien alueella. Mesolangat kiristävät ihoa. Tämän lisäksi hänelle laitetaan mesohoidossa hyaluronihappoa suoraan ihon alle. 

- Kerran kolmessa kuukaudessa minulle laitetaan myös botoxia otsaan todella pieniä määriä. Välillä täytetään poskipäitä, mutta siinä helposti saattaa näyttää turvonneelta. Monesti, jos on paljon täyteaineita naamassa, kasvot alkavat näyttää kiiltävän vahamaisilta. Varsinkin, jos kasvoja on vielä kiristetty. Sos sos sos, jos minulle alkaa käymään sillä tavalla, niin saa laittaa viestiä, että nyt pitää pikkuisen taas ottaa iisimmin, Kulju naurahtaa. 

Hän kertoi aikaisemmin Voice.fi:n haastattelusta yhdestä kauneusoperaatiosta, jota katuu. Voit lukea siitä täältä

Kuuntele GRL GANG-podcastin ensimmäinen jakso alta tai RadioPlaysta.

Lue myös: Rosanna Kulju katuu yhtä kauneusoperaatiotaan: "Apua, miksi kukaan ei sanonut mitään"

Lue myös: Rosanna Kulju avoimena tunteistaan: "Olen tällä hetkellä todella kateellinen mun ystävälle"

Kilpailut

Uusimmat