Kuva: AOP

Brad Pitt presidentti Donald Trumpista: "Suuri uhka"

17.09.2019 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt promoaa tällä hetkellä Once Upon A Time In Hollywood -elokuvaa.

Tällä hetkellä Once Upon A Time In Hollywood -elokuvaa promoava näyttelijäkomistus Brad Pitt, 55, antoi pienen poliittisen kommentin tuoreessa haastattelussaan French Magazinelle.

Jutusteltu oli Pittin ja toimittajan välillä mennyt roseeviineihin, joita Pitt on itsekin tuottanut Ranskassa. Toimittaja päätti kysyä, että pelottaako Pittia, kun presidentti Donald Trump uhkaa nostaa ranskalaisten viinien tuontiveroa?

- En tiedä asioista tarpeeksi, että voisin tähän ottaa kantaa. Luulen, että tulemme aina juomaan roseeviinejä ja jos tekijöitä uhkaillaan, niin on se varmasti ongelma. Mutta minun mielestäni Trump edustaa paljon suurempia uhkia paljon suuremmille ongelmille, Pitt vastasi.

Pittin kommentti on aiheuttanut pientä keskustelua sosiaalisessa mediassa, sillä jotkut ovat olleet Pittin kanssa samaa mieltä ja toiset taas pitävät Pittin kommenttia typeränä.

"Olen kanssasi samaa mieltä"

"Pitt on todella hukassa. Typerä kommentti."

"Trump valitaan uudelleen presidentiksi, joten Pitt voi huudella turhuuksia, jos haluaa"

Avioero

Pitt paljasti syyskuun alussa The New York Times -lehden haastattelussa, että päätyi juomaan, kun oli eronnut Angelina Joliesta, 44. Lopulta mies oli päätynyt myös vieroitukseen.

Pitt sanoi, että kävi läpi suuria tunteita.

- Tuollaisissa tilanteissa sitä kantaa sisällään paljon tuskaa, kipua ja kaipausta. Lopulta päädyin juomaan, mutta onneksi pääsin siitä tavasta eroon.

Pitt kuvaili haastattelussa myös kokemuksiaan vieroituksesta.

- Useat miehet istuivat ympyrässä ja olivat hyvin avoimia. Sellaista rehellisyyttä en ole koskaan kuullut. Minulle se oli turvapaikka, jossa kukaan ei tuominnut ketään, ja se auttoi olla tuomimatta itseään. On todella vapauttaa löytää itsestään rumat puolet.

Brad Pitt ja Angelina Jolie taistelevat edelleenkin oikeudessa muun muassa lapsiensa huoltajuudesta.

Lue myös: Brad Pitt repsahti juomaan eronsa takia ja päätyi vieroitukseen: "Paljon tuskaa ja kipua"

Lue myös: Brad Pitt nauttii sinkkuudestaan - 'Tärkeä askel kohti uutta elämää'

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat