Kuva: AOP

Jennifer Aniston kritisoi Marvel-leffoja - somessa näpäytettiin heti takaisin

14.10.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijän mielestä elokuvien moninaisuus on vähentynyt.

Frendit-tv-sarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Jennifer Aniston, 50, on aiheuttanut kohua lausunnoillaan elokuvateollisuuden nykytilasta. Naisen Variety-elokuvalehdelle antama kommentti on tulkittu näpäytykseltä suuren budjetin Marvel-supersankarielokuvien suuntaan.

Haastattelussa Aniston sanoi, että hän aikoo vastaisuudessa keskittyä elokuvaroolien sijaan televisioroolien tekemiseen, sillä häntä ei kiinnosta näytteleminen vihreän taustakankaan edessä. Kangasta käytetään apuna elokuvissa, joihin lisätään tietokonegrafiikkaa, eli muun muassa juurikin Marvel-elokuvissa.

- Markkinoilla olevien elokuvien moninaisuus on vain vähentynyt. Kaikki on isoja Marvel-leffoja, Aniston sanoi.

Marvel-elokuvien ystävät eivät ole katsoneet kommenttia hyvällä. Yhdessä suositussa twiitissä otettiin esille Jennifer Anistonin tekemät elokuvaroolit ja näiden saamat arviot Rotten Tomatoes -sivustolla. Sivusto kasaa yhteen eri julkaisujen arvosteluja ja laskee prosenttiluvun sille, kuinka moni arvostelu on ollut positiivinen. Twiitistä käy ilmi, että Anistonin tähdittämät leffat eivät ole juuri nauttineet kriitikoiden suosiosta. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Twitterissä moni muukin on hyökännyt Anistonin lausuntoa vastaan.

”Katson mieluummin 30 Marvel-elokuvaa kuin mitään, missä Aniston on ollut mukana”, on yksi kirjoittanut.

”Monissa Adam Sandlerin elokuvissa näytellyt Jennifer Aniston valittaa nyt, miten Marvel-elokuvat pilaavat elokuva-alan”, on myös kirjoitettu naurua kuvaavan giffin kera.

Lue myös: Jennifer Aniston Frendien paluusta: 'Ohjelma olisi tällä kertaa täysin erilainen'

Lue myös: Jennifer Aniston, 50, myöntää yhden pelon vanhentumista koskien - voitko samaistua?

Lähteet: Independent, Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat