Kuva: AOP

Tähtinäyttelijä marssi ulos radiohaastattelusta - elokuvasta soitettu ääniklippi oli liikaa

18.12.2019 20:15 - Iiro Myllymäki

Adam Driverin haastattelun yhteydessä soitettiin pätkä hänen Marriage Story -elokuvassa laulamaansa kappaletta.

Adam Driver, 36, tähdittää kahta tämän hetken ehkä puhutuinta elokuvaa. Hänet nähdään Marriage Story -draamakomediassa ja Star Wars: The Rise of Skywalker -scifieepoksessa. Nyt mies on noussut otsikoihin haastattelukäyttäytymisensä takia.

The Daily Beast -sivusto paljasti, että Driver marssi ulos kesken radiohaastattelun New Yorkissa. Hän oli NPR-radiokanavan haastattelussa, ja Fresh Air -radio-ohjelman vetäjä Terry Gross johti haastattelua Philadelphiasta käsin. Ohjelmassa soitettiin lyhyt pätkä Driverin Marriage Story -elokuvassa laulamaa Being Alive -kappaletta, ja lähteiden mukaan tässä vaiheessa Driver päätti poistua studiosta.

- Tiesimme aiemmista haastatteluista, että hän ei tykkää kuunnella klippejä omista elokuvistaan. Se ei ole erikoista, vaan monet näyttelijät kokevat samoin, kertoo radio-ohjelman tuottaja Danny Miller.

Ohjelman juontaja Terry Gross oli Millerin mukaan ehdottanut, että Driver voisi ottaa kuulokkeensa pois 20 sekunnin ääninäytteen ajaksi. Millerin mukaan näin oli toimittu vuonna 2015 vastaavanlaisessa haastattelussa Driverin kanssa. Miller kertoo, että tällä kertaa syystä tai toisesta näyttelijä kuitenkin marssi kokonaan pois studiosta tässä vaiheessa ja poistui saman tien koko rakennuksesta.

- Emme vieläkään ymmärrä, miksi Adam Driver päätti lähteä haastattelusta tässä vaiheessa, Miller sanoo.

Adam Driver on saanut valtavasti suitsutusta Marriage Story -elokuvan roolistaan avioeron keskellä kipuilevana perheenisänä. Mies nappasi roolistaan parhaan miespääosan Golden Globe -ehdokkuuden. Olemme kirjoittaneet elokuvan saamasta vastaanotosta enemmän tässä jutussa.

Lue myös: Vuoden paras Netflix-elokuva? Riipaiseva erotarina kerää ylistystä kriitikoilta

Lue myös: Homo-Jeesus herätti kohun - jo 2 miljoonaa vaatii Netflix-ohjelman poistamista palvelusta

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat