Kuva: AOP

Herttuatar Meghanin isä kommentoi herttuparin tuoretta kohujulkistusta: "Olen pettynyt"

09.01.2020 16:00 - Milena Raappana

Meghanin isä Thomas Markle ei ole hyvillään parin päätöksestä jättäytyä sivuun kuninkaallisesta sisäpiiristä.

Sussexin herttuaparin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin julkistus astua sivuun kuninkaallisesti sisäpiiristä on kohauttanut ja noussut uutisotsikoihin. 

Nyt entisen näyttelijän Meghanin isä Thomas Markle, 74, on kommentoinut parin päätöstä irtautua kuninkaallisista tehtävistä. Hän kertoi Us Weekly -lehdelle "olevansa pettynyt". 

Meghan ja Harry ovat päättäneet pyrkiä taloudelliseen itsenäisyyteen ja asumaan niin Isossa-Britanniassa ja Pohjois-Amerikassa. 

"Tämä maantieteellinen tasapaino mahdollistaa meidät kasvattamaan poikamme arvostamaan kuninkaallisia perinteitä, joihin hän on syntynyt, samalla tarjoten perheellemme tilaa keskittyä uuteen vaiheeseen mukaan lukien uuden hyväntekeväisyysjärjestömme lanseeraukseen", pari kirjoitti Instagram-päivityksessään. 

Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet todella viileät jo pitkään. Isän ja tyttären suhde on aina ollut kireä. Välirikko sai kuitenkin alkunsa Thomasin lavastaessa omia paparazzikuviaan ja jättäen väliin Meghanin ja Harryn häät sydänkohtauksen takia

Thomas oli puolestaan järkyttynyt, ettei hän ollut mukana Meghanin synnytyksessä Archie-pojan synytessä. Hän ei ole koskaan tavannut Harrya ja Archieta ja on ollut loukkaantunut, ettei Meghan ole esimerkiksi lähettänyt hänelle kuvaa jälkikasvustaan. 

Thomasin lisäksi myöskään muu kuninkaallinen perhe ei ole ollut hyvillään Sussexin herttuparin päätöksestä. He saivat tietää asiasta kaksikon Instagram-päivityksen kautta. Kuningatar Elisabet selkeästi ilmoitti, ettei asia ole vielä käsitelty ja hän kirjoitti tiedotteessaan, "että keskustelut herttuaparin kanssa ovat vielä alussa". 

Lue myös: Meghan Markle aneli isäänsä vetäytymään julkisuudesta - "Sinun tekemisesi ovat rikkoneet sydämeni"

Lue myös: Meghan Marklen isä haukkui taas tyttärensä lehtien palstoilla - Chrissy Teigenilta jäätävä kuitti

Lähde: Us Weekly

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat