Kuva: AOP

Meghan Marklella edessä ensimmäinen "ei-kuninkaallinen" tapahtuma - sai kutsun arvostettuun gaalaan

02.03.2020 14:45 - Milena Raappana

Meghan Markle on saanut kutsun tämän vuoden Met Galaan, jonne hän todennäköisesti osallistuu Britannian Voguen päätoimittajan kanssa.

Sussexin herttuaparin astuessa Britannian hovin huomasta "tavalliseen elämään" on mielenkiintoista seurata, kuinka pitkälle Meghan ja Harry vievät kuninkaallisista piireistä irtaantuneen arkensa. 

Parrasvaloissa kaksikko kuitenkin tulee näkymään. Tästä kielii Cosmopolitan-julkaisun mukaan se, että Meghan on saanut kutsun median rakastamaan Met Gala -tapahtumaan, jonka järjestää muotilehti Vogue toukokuun 4. päivä. 

Meghan tulee todennäköisesti osallistumaan muotimaailman spektaakkelimaiseen juhlaan Britannian Voguen päätoimittaja  Edward Enninfulin kanssa. Kaksikko teki tiiviisti yhteistyötä Meghanin työstäessä lehden Forces for Change -numeroa, josta nousi myös plagiaattikohu

Met Gala on tunnettu tapahtuma näyttävistä asuistaan, joiden eteen julkisuuden henkilöt ovat jopa valmiita kärsimään. Tästä hyvä esimerkki on Kim Kardashianin viime vuoden puku, jonka pukemiseen tarvittiin useampi ihminen ja joka yllään tähti ei voinut käydä vessassa.

Kutsun saaminen gaalaan ei ole itsestäänselvyys, vaikka eläisikin julkisuudessa. Esimerkiksi Khloé Kardashian ei saanut viime vuonna kutsua, sillä hän ei ollut Yhdysvaltojen Voguen päätoimittaja Anna Wintourin mukaan tarpeeksi kuuluisa henkilö.

Lue myös: Lisää muutoksia Meghan Marklen ja Harryn uuteen elämään - Kanada ei enää maksa turvallisuuskuluja

Lue myös: Prinssi Harry luopui kuninkaallisesta tittelistään - pyytää kutsumaan itseään etunimellä

Lue myös: Meghan Marklella ja prinssi Harrylla on varasuunnitelma palatsissa - mahdollisuus palata monarkiaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat