Kuva: AOP

Brad Pitt osaa erottaa hittielokuvan flopista - yksi tilanne paljastaa lopputuloksen

03.03.2020 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt voitti Oscar-palkinnon tähdittämästään Once Upon A Time In... Hollywood -elokuvasta.

Hollywood-hurmuri Brad Pitt, 56, on siinä asemassa, että hän voi itse valita elokuvat, joihin osallistuu. Näin ei tietenkään ole ollut aina, sillä jokaisen näyttelijän on uransa alkuaikoina otettava lähes kaikki ne roolit, joita vain saa.

Pitt on uransa aika ollut mukana useissa megahittielokuvissa, mutta myös sellaisissa, jotka eivät ole kassakonetta juurikaan kasvattaneet. Tuoretta Once Upon A Time In... Hollywood -elokuvaa tähdittävä Pitt kertoi, että osaa nykyään tunnistaa ne leffat, jotka menestyvät ja ne, jotka eivät.

- Kun pidämme ennakkonäytöksiä ja ihmisten ainoa kommentti on, että "pidin leffan musiikista", sitä tietää, että leffa ei ole ollut hyvä eikä siitä ole muuta kehuttavaa, Pitt nauroi.

- Tietenkin myös, kun valot syttyvät ennakkonäytöksen jälkeen ja kukaan ei sano mitään, sitä tietää, että floppi on tullut. Fight Club oli erikoinen, sillä sen aikana jotkut kävijöistä jopa lähtivät teatterista kesken elokuvan. Elokuva ei ollutkaan heti hitti, mutta siitä on tullut kulttiklassikko.

Pitt viihtyy nykyään sinkkuna ja taistelee edelleenkin oikeudessa ex-vaimonsa Angelina Jolien kanssa. Pitt kertoi vastikään, että sortui juomaan eron takia.

Pitt voitti parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon viime kuussa Once Upon A Time In... Hollywood -elokuvasta.

Lue myös: Brad Pitt kärsi vuosia alkoholiongelmasta: "Se oli pakokeinoni"

Lue myös: Brad Pitt otti kantaa deittailuhuhuihin - paljastaa myös hauskan yksityiskohdan uraltaan

Lähde. Cheat Sheet

Kilpailut

Uusimmat