Kuva: AOP

Brad Pitt otti kantaa deittailuhuhuihin - paljastaa myös hauskan yksityiskohdan uraltaan

11.12.2019 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt erosi Angelina Joliesta vuonna 2016.

Brad Pittin, 55, on huhuttu deittailevan useita eri naisia sen jälkeen, kun erosi ex-vaimostaan Angelina Joliesta, 44, vuonna 2016.

Pitt otti nyt kantaa huhuihin New York Times Magazine -lehden haastattelussa.

- En välttele julkisuutta, mutta en myöskään etsi sitä. En tiedä, kuinka monen naisen kanssa minun on väitetty deittailevan tässä viime vuosien aikana, mutta yksikään niistä jutuista ei ole ollut totta, Pitt täräytti.

Pitt yhdistettiin syyskuussa muun muassa korusuunnittelija ja henkiparantaja Sat Hari Khalsaan. Nähtävästi suhdetta ei ole siis ollut ainakaan Pittin mukaan.

Pitt myös paljasti hauskan yksityiskohdan uraltaan.

- Yksi hauska juttu urani alulta oli se, kun olin USA Today -lehden kannessa. Olin tyytyväinen itseeni, mutta palauduin nopeasti maanpinnalle, kun huomasin saman lehden ystäväni kissojen hiekkalaatikossa. Ehkäpä se kuvastaa hyvin tätä kaikkea, Pitt nauroi.

Brad Pitt ja Angelina Jolie, löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt on pyytänyt 50-50 -jakoa. Oikeustaistelussa on väännetty myös arvokkaasta viinitilasta.

Lue myös: Brad Pitt kärsi vuosia alkoholiongelmasta: "Se oli pakokeinoni"

Lue myös: Brad Pittilla uusi rakas? Kuva väitetystä pariskunnasta leviää netissä

Lue myös: Angelina Jolie ei halua antaa Brad Pittille huoltajuutta - "Lapset ovat hänelle kaikki kaikessa"

Kilpailut

Uusimmat