Kuva: Emmi Moilanen

Alusvaatteissa poseeraava Rosanna Kulju painostaan: 'En ole ikinä ollut näin itsevarma'

24.04.2020 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuljun mukaan hän on saanut viime aikoina kommentia kehostaan.

Rosanna Kulju, 28, julkaisi omalla Instagram-tilillään kaksi ihastuttavaa alusvaatekuvaa. Otoksissa Kulju istuu ikkunalaudalla nauravaisena ja erittäin onnellisen näköisenä. 

Kuvatekstissä Kulju kuitenkin kertoo, että on saanut muutama päivä sitten kommenttia siitä, kuinka hän ei mitä ilmeisemmin ole juurikaan poikkeusaikana treenannut. 

"Uskon, että viestin oli tarkoitus olla hauska ja en siitä oikeastaan ottanut itseeni. En ole himojumpannut tässä poikkeusajassa ja suklaata ja viiniä on mennyt paljon enemmän mitä normaalissa arjessa. Johtuen osittain stressistä ja osittain varmaan siitä, että oon halunnut laittaa aivot narikkaan kunnolla ja keskittyä niihin hyviin asioihin mitä on," Kulju kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuljun mukaan fakta onkin se, että poikkeusaikana hänen painonsa on noussut 3-5 kiloa. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosi asiaa, että hän ei ole omien sanojensa mukaan koskaan tuntenut oloaan yhtä itsevarmaksi.

"Mä en oo ikinä tuntenut oloani näin naiselliseksi ja itsevarmaksi mitä viimeisen vuoden aikana vaikka paino onkin noussut vuodessa melkein 10kg. Kerroin myös suoraan painavani 70kg ja olevani 169cm pitkä."

Avoin palaute kehon muutoksista on Kuljun mukaan poikinut runsaasti ihanaa palautetta Kuljun seuraajilta. Hän haluaakin muistuttaa kaikkia siitä, että painolla ei ole mitään väliä, sillä ne eivät ihmistä muuta, suuntaan tai toiseen. 

"Mulle sanotaan tosi useasti että mun ’kroppa on goals’. Ja sitä se onkin, painoin sitten 55kg, 65kg tai 70kg. NAISET, rakastakaa itseänne ja kaikkea sitä mitä olette," Kulju päättää. 

Kuljun seuraajat ovat kiitelleet naista rehellisyydestä.

"Tällaista rehellisyyttä ihailen suuresti."

"Mukavaa, että uskalsit puhua tästä asiasta julkisesti."

"Olet todella hyvä esikuva."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Rosanna Kulju oudoimmista seksikokemuksistaan: "Mun nenästä ja suusta alkoi lentää oksennusta"

Lue myös: Rosanna Kulju sai koko ravintolan huutamaan Balilla - lomailee yhdessä Sara Siepin kanssa

Kilpailut

Uusimmat