Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju sai koko ravintolan huutamaan Balilla - lomailee yhdessä Sara Siepin kanssa

09.01.2020 16:30 - Iiro Myllymäki

Rosanna Kulju kertoo Instagramissa erikoisesta välikohtauksesta.

Rosanna Kulju ja Sara Sieppi lomailevat Balin lämmössä. Uutisoimme aiemmin Siepin julkaisemista matkakuulumisista, joissa hän viittasi kaksikon saaneen kokonaisen ravintolan sekaisin ”rottaepisodilla”. Miss Helsinki -kilpailun omistaja ja GRL GNG -podcastia pitävä Rosanna Kulju kertoo nyt omalla Instagram-tilillään enemmän kyseisestä välikohtauksesta.

Rosanna Kulju kertoo säikähtäneensä ravintolassa hyvästä syystä.

”Istun kaikessa rauhassa ravintolassa syömässä ja yks kaks yhtäkkiä tunnen pikkukäpälät mun jalassa. Jumalauta se oli iso rotta! Hetkellinen paniikki ja voin kertoa, että kiljuin. Koko ravintola nousi seisomaan tuoleille ja huusi mun kanssa kilpaa”, Kulju kertoo sattumuksesta.

Kyseessä ei edes ole ensimmäinen kerta, kun Kulju joutuu läheisiin tekemisiin ei-toivottujen otusten kanssa. Hän kirjoittaa, että edellisellä Balin-lomallaan hänen päälleen tippui katolta käärme.

Nainen kertoo, että on ehtinyt lomallaan myös lenkkeillä ja istua Sara Siepin ajaman skootterin kyydissä. Voit lukea Kuljun koko päivityksen alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Rosanna Kulju paljastaa kaikki kauneusoperaationsa: "Hirveen pitkä lista, herran jestas!"

Lue myös: Rosanna Kulju katuu yhtä kauneusoperaatiotaan: "Apua, miksi kukaan ei sanonut mitään"

Kilpailut

Uusimmat