Kuva: AOP

Borat-näyttelijä teki julman pilan: Lauloi valepuvussa rasistista laulua äärioikeiston keikalla

29.06.2020 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Oikeistokonservatiivien tilaisuus joutui Sacha Baron Cohenin tuoreimman pilan kohteeksi.

Elokuvista Dikaattori, Borat ja Brüno tuttu näyttelijä ja koomikko Sacha Baron Cohen, 48, teki julman pilan yhdysvaltalaiskonservatiivien tilaisuudessa Washingtonissa. Cohen esiintyi tilaisuudessa valepukuun sonnustautuneena ja lauloi äärimmäisen rasistisia lauluja saaden osan yleisöstä mukaan yhteislauluun.

Kyseessä oli oikeistokonservatiiviryhmä Three Percentersin järjestämä March For Our Rights 3 -niminen tilaisuus, jossa oli esiintymässä muusikoita ja puhujia. Järjestäjän Twitter-päivityksen mukaan Baron Cohen maksoi osan tilaisuudesta ja palkkasi tapahtuman järjestyksenvalvojat, jotka myöhemmin estivät tilaisuuden järjestäjiä keskeyttämästä esitystä.

Kun Baron Cohen pääsi lavalle hän alkoi laulamaan äärimmäisen rasistista laulua ja yllytti yleisön mukaan yhteislauluun. Näyttelijä lauloi muun muassa:

“Obama, what we gonna do? Inject him with the Wuhan flu. Hillary Clinton, what we gonna do? Lock her up like we used to do. WHO, what we gonna do? Chop 'em up like the Saudis do."

Vapaasti suomennettuna sanat ovat:

"Obama, mitä aiomme tehdä? Pistetään häneen kiinalaisvirusta. Hillary Clinton, mitä aiomme tehdä? Vangitaan hänet, kuten tapanamme oli. WHO (Maailman terveysjärjestö), mitä aiomme tehdä? Pilkotaan heidät, kuten Saudit tekevät."

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Baron Cohen kannusti yleisöä laulamaan kanssaan, ja osa yleisöstä lähtikin mukaan yhteislauluun. Hän kysyi useaan kertaan yleisöltä, kuka haluaa pilkkoa WHO:n, Barack Obaman sekä Hillary Clintonin ja sai vastaukseksi innostuneita ja myöntyväisiä huutoja.

Kun järjestäjät yrittivät lopettaa esityksen ja katkaista virrat, tapahtuman järjestyksenvalvojat, jotka Baron Cohen oli itse järjestänyt paikalle, estivät aikeet. Lopulta järjestyksenvalvojat kuljettivat Baron Cohenin turvaan tapahtumapaikalta.

Baron Cohen on tunnettu mustasta huumoristaan ja piloista, joiden kohteet joutuvat vaivaannuttavaan ja ikävään valoon. Näyttelijä itse ei ole vielä kommentoinut tuoreinta pilaansa.

Lue myös: Borat-tähti on uskomattomassa kunnossa - vaimon julkaisema treenivideo kerää hehkutusta

Lähde: Variety

Suosittelemme

Uusimmat