Kuva: AOP

Hillary Clinton pukeutui Marimekkoon, entinen toimitusjohtaja ihastui: "Näytät kauniilta"

23.07.2020 12:45 - Iiro Myllymäki

Mika Ihamuotila kiittelee Twitterissä Hillary Clintonia asuvalinnasta.

Yhdysvaltalainen poliitikko ja Yhdysvaltojen edellisissä presidentinvaaleissa ehdolla ollut Hillary Clinton, 72, on saanut suomalaiset ihastumaan tuoreella asuvalinnallaan. Nainen nimittäin poseeraa sosiaalisen median päivityksessään yllään Marimekon klassisessa Kihlatasku-mekossa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Päivitys on tavoittanut muun muassa Marimekon entisen toimitusjohtajan Mika Ihamuotilan. Mies kiittelee Clintonia asuvalinnasta Twitterissä.

”Kiitos, kun käytät tätä hienoa Marimekon mekkoa. Näytät kauniilta. En koskaan unohda sitä, kun vierailit tehtaallamme Helsingissä toimiessasi ulkoministerinä. Me suomalaiset olisimme halunneet sinut presidentiksi, ja toivomme sinulle kaikkea hyvää tärkeissä hankkeissasi”, Ihamuotila kirjoittaa päivityksessä, jonka näet alta tai tästä linkistä.

Myös Suomen entinen pääministeri Alexander Stubb on reagoinut Hillary Clintonin asuvalintaan. Stubb jakoi kuvan itsestään käyttämässä Unikko-kuosisia housuja. Tämän twiitin näet alta tai tästä linkistä.

Kihlatasku-mekossa nähdään Vuokko Eskolin-Nurmesniemen suunnittelema Nadja-printti. Printtiä on nähty Marimekon tuotteissa 1960-luvulta lähtien.

Lue myös: Hollywood-tähti Sharon Stone ihastuttaa Instagramissa Suomi-muodissa - katso!

Lue myös: JVG:n Jare ja VilleGalle pukivat trendipaidat hieman eri tavalla - fanit: "Mustikka ja mansikka"

Kilpailut

Uusimmat