Kuva: AOP

IL: Riku Nieminen yritti tahallaan luoda "huonon" Putous-hahmon - eteni kuitenkin finaaliin asti

15.09.2020 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Niemisella oli vuonna 2013 kova kiire.

Näyttelijä Riku Niminen, 34, tekee paluun suosittuun Putous-ohjelmaan. Tulevalla Allstars-kaudella Niemisellä on kuitenkin muutamakin rauta tulessa, sillä hän hoitaa näyttelijäntöiden lisäksi myös ohjauksen.

Nieminen paljasti Iltalehden-haastattelussa, että yritti vuonna 2013 luoda tahallaan sellaisen Putous-hahmon, joka tippuisi heti pois. Niemisellä oli nimittäin tuohon aikaan kova kiire eikä hän ehtinyt paneutua hahmon kehitykseen. Hahmo kuitenkin päätyi finaaliin asti.

- Veli Sikiön kanssa olin aidosti kriisissä sen suhteen, että hahmo meni niin pitkälle. Seilasin Stadia ja Turkua ja mun vanhin lapsi oli silloin puolivuotias. Olin todella ylityöllistynyt. Olisin oikeasti halunnut, että ihmiset eivät äänestäisi mua. Ja aina menin jatkoon, Nieminen kertoi Iltalehdelle ja jatkoi:

- Finaalia edeltävässä äänestyksessä muistan, kun vajosin maahan ja melkein huusin, että ei! Hahmon hokemakin oli ”antakaa mun syrjäytyä rauhassa”. Se oli ilmeisesti hellyttävää ja vetosi kansaan.

Alta voit katsoa, kun finalistihahmot Veli Sikiö ja Jussi Vatasen Karim Z. Yskowicz nähtiin Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa vuonna 2013.

Lue myös: MTV: Joonas Nordman aloittaa Putouksen juontajana

Lue myös: MTV: Riku Nieminen palaa Putoukseen - ottaa näyttelijäntyön lisäksi myös uudet ohjat käsiinsä

Lähde ja koko haastattelu: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat