Kuva: All Over Press

Naimisissa oleva Dominic West hempeili näyttelijättären kanssa julkisesti - aviopari kommentoi nyt

14.10.2020 18:45 - Senja Rapila

The Affair -sarjasta tuttu näyttelijä on ihmetyttänyt tuoreimmalla naisseikkailullaan.

Naimisissa oleva näyttelijä Domnic West, 50, nähtiin aiemmin tässä kuussa Roomassa yhdessä näyttelijä Lily Jamesin, 31, kanssa. Pari kuvattin hyvin läheisissä tunnelmissa viettämässä yhdessä päivää. Kuvat kaksikon hempeästä "treffipäivästä" julkaistiin eilen ulkomaalaismedioissa ja nyt West on jo kommentoinut asiaa yhdessä vaimonsa Catherine FitzGeraldin kanssa.

E! Online -uutismedia tietää kertoa, että avioparin kodin edustalla Englannissa on ollut eilisestä lähtien runsaasti paparazzeja. Pariskunta astui tänään kodistaan yhdessä ulos ja suuteli kameroiden edessä. Sen jälkeen West lausui:

- Avioliittomme on vahva ja olemme vieläkin yhdessä.

West ei kuitenkaan kommentoinut mahdollisia pettämishuhuja taikka kuvia, joissa hänet nähdään läheisissä tunnelmissa Jamesin kanssa.

Lähteet ovat kuitenkin kertoneet, että Westin vihkisormus oli poissa. Samaan aikaan FitzGerald piti vasenta kättään taskussa, piilottaen oman vihkisormensa, joka näkyy myös kuvista. Pariskunta poseerasi lausunnon jälkeen kotinsa edessä paparazzeille kuvia varten.

Pyrkiikö aviopari piilottamaan nopean lausunnon avulla avioliittonsa ongelmakohdat medioilta, jotta he voivat rauhassa selvittää suhteensa ongelmat? Vai nauttiiko jo kymmenen vuotta yhdessä ollut pari avoimesta liitosta? Se jää mysteeriksi.

Lue myös: Miten paljon Hollywood-tähdet ovat vuosien saatossa muuttuneet? Kuvaparit paljastavat

Lue myös: Miehen puolikkaat -tähti on kuollut

Lue myös: 007 No Time To Die rikkoo Bond-elokuvien katkeamattoman perinteen - varo juonipaljastuksia

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat