Kuva: Susanna Raitamaa

Tuska aloittaa ainutlaatuisen ohjelman - ensimmäisenä kuullaan Turmion Kätilöitä

23.10.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tuska Utopia on Tuska-organisaation luoma ja tuottama konsepti.

Tuska aloittaa ainutlaatuisen striimisarjan.

Tuska Utopia on yhdistelmä konserttia ja matkailuohjelmaa ja ensimmäinen jakso nähdään 13. marraskuuta, kun sarjan aloittaa Turmion Kätilöt

"Nyt on luvassa jotain ihan uutta! Ainutlaatuiset metallikonsertit, huippuvisuaalisen musiikkivideoestetiikan ja matkailuohjelman yhteen kietova Tuska Utopia vie artistit konsertoimaan kotimaan kiehtovimpiin maisemiin. Sarjan kolme jaksoa saavat ensi-iltansa marraskuussa, ja niiden esiintyjät julkistetaan loka-marraskuun taitteessa.

Global Warning -albumillaan huhtikuussa Suomen virallisen albumilistan kärkipaikan valloittanut Turmion Kätilöt saa kunnian avata Tuska Utopia -sarjan perjantaina 13.11.2020 klo 21", Tuska tiedottaa.

- Kun Tuskan organisaatio otti meihin yhteyttä ja kertoi Tuska Utopiasta, tunsimme, että nyt on käsillä jotain erikoista ja halusimme ehdottomasti mukaan, kommentoi Turmion Kätilöiden Bobby Undertaker.

Tuska Utopian tunnin mittaisissa jaksoissa nähdään konsertti ja artistihaastattelu sekä tutustutaan kohteeseen matkailuohjelman hengessä muun muassa Lost Societysta tutun Samy Elbannan johdolla.

Tuska Utopia on Tuska-organisaation luoma ja tuottama konsepti.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar esiintyi hevibändin musiikkivideolla - "Hän on erittäin ammattitaitoinen"

Lähde: Tuska

Kilpailut

Uusimmat