Kuva: MTV3

Ensitreffit alttarilla -sulhaselta tyhjentävä kommentti liitosta: "Ei edes kaverillista suhdetta"

10.11.2020 08:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Illan jaksossa Emma ja Tuomas ovat ajautuneet eron partaalle.

Tämän illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa yhden avioparin ongelmat kärjistyvät entisestään. Emma ja Tuomas ovat ajautuneet liittonsa aikana useisiin riitoihin. Tuomaksesta tuntuu, että Emma ottaa hänen sanomisensa liian herkästi itseensä ja tästä syystä kommunikaatio ei suju.

Vielä jakson alussa Emma suhtautuu toiveikkaasti siihen, että suhteen on mahdollista muotoutua pitkäaikaiseksikin yhteiseloksi. Pappi Kari Kanalan pakeilla Emma ja Tuomas löytävät lisää optimistisuutta tulevaisuutta ajatellen, mutta jakson lopussa tilanteet ovat menneet taas huonompaan suuntaan ja pari on lopettanut yhteydenpidon toisiinsa.

- Meillä menee Emman kanssa nyt tosi hyvin, kun emme ole tekemisissä. Kumpikaan ei loukkaannu toisen sanomisista ja elämä on paljon helpompaa, Tuomas toteaa.

- Nyt kun on tätä luottamuspulaa, olen huomannut, että minua välillä ahdistaa olla Tuomaksen seurassa, koska en tiedä, mitä sieltä suusta tulee. Tuntuu, että olen niin pahasti harmistunut että en halua harmistua yhtään enempää olemalla hänen seurassaan, Emma puolestaan sanoo.

Tuomas kokee, että on yrittänyt tehdä jo kaikkensa saadakseen suhteen toimimaan, mutta enää ei ole mitään tehtävissä.

- Ennen aina sanoin, että suhteemme on kaverillinen, mutta nyt voin sanoa, että omasta mielestäni meillä ei ole edes kaverillista suhdetta, Tuomas tiivistää.

Ensitreffit alttarilla nähdään MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.00.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Juudit on eronnut lestadiolaisuudesta - kertoo syyt Me Naisille

Lue myös: Ensitreffit alttarilla alkoi - somessa yksi toive tuleville kausille nousi esiin

Kilpailut

Uusimmat